18

Анонимен

преди 5 години

Скандалите, които *** непрекъснато генерира, реално обслюжват интереса на банкянския ученик на тато.

17

Анонимен

преди 5 години

БСП се опитват да генерират скандали винаги и за всичко, но това се обърна сега срещу тях - вече на никой не му прави впечатление виковете и крясъците на комунистите.Защото това не са истински сксндали, а скалъпени на Позитано 20.

16

Анонимен

преди 5 години

Кой да свикне със скандалите? Политиците ли? Свикнаха. Вече не обръщат никакво внимание на стачкуващите. Изобщо не се трогват от мирните начини на протест, затова май е време кръв да се лее, че да разберат че сме сериозни.

15

месара

преди 5 години

до бай оня : а не бе, партизаните!

14

Burzum

преди 5 години

А че то ТИКВА работи със скандали десет години бе...то самото скандал....ама и племето скандално и селско и всичко е точно....

13

Анонимен

преди 5 години

Не е задължително правителството да падне с оставка.

12

Fallschirmspringer

преди 5 години

До до 1**Не саво само изброените от вас, а ареала е много по-широк и обхватен, и включващ още редица национални и чуждестравви персони

11

Fallschirmspringer

преди 5 години

България е разделена ,по няколко направления:един псевдо елит,безпределно крадлив, и зает със своето мултиплициране, и персонално забогатяване, и масата народ оскотял от бедност ,зает със своето оцеляване на битово ниво.На политическо ниво псевдо леви,срещу псевдо десни,умни срещу ***,селяни срещу граждани,здрави срещу болни,образовани срещу необразовани,етническите не коментирам и ред други направления

10

Анонимен

преди 5 години

Какви скандали, свикнахме че има една част от хората дето само кълнат, реват, съскат и разбират от всичко, най - много от политика и не им обръщаме внимание.

9

Бай Оня

преди 5 години

До месара, ало, кой гради, бандитите от ГЕРБ ли!?

8

до 1

преди 5 години

След като Сорос и Костов са виновни за всичко, идва ред на огнеборците.

7

Анонимен

преди 5 години

На всички с мозък им е ясно че Борисов и ГЕРБ нямат алтернатива. Бесепарите мислят че като плюят Бойко и изглеждат умни ама вече не е само тяхната партия на изборите и я закъсаха нещо че само с плюене очерняне и доноси не става вече, не е както едно време на хубавото за тях

6

Анонимен

преди 5 години

Единственото важно нещо е малкото суджуче и мама му мис бикини да се чувстват добре в тази тежка чужбина!Че е далеч тая Барселона.

5

месара

преди 5 години

обществото не е свикнало със скандалите , обществото просто не обръща внимание на организираните от другарка "истина" нинова протести, махленски клюки и лъжи! сегашното общество не е като онова общество което вярваше на другарите от сдс, които издигаха лозунги - долу и край на комунизма, времето е наше, вятъра на промяната и кой не скача е червен. така че обществото вижда кой ги лъже, и кой гради!

4

В руската

преди 5 години

В финансираната от Русия телевизия се събират само бааклуци и плюватели.Бедния Путин, за какво ли не си харчи парите.

3

БСП са гад.ини

преди 5 години

Скандали, та скандали. Ами това са нормални неща, които се случват във всяка държава. Какво да кажат САЩ, Германия, Великобритания и т. н. Навсякъде има проблеми, но тук бесепарите ги раздухват и правят от мухата слон и от всичко скандал, защото това им е в кръвта - саботажи, интриги, подлости.

2

Винету

преди 5 години

До 1. Ами на теб може и да го преодпределя - като си ***.

1

Анонимен

преди 5 години

СВИКНААМЕ ПОЖАРНИКАР ДА НИ ПРЕДОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТО