13

Анонимен

преди 5 години

По телевизията дадоха къщата на полицая ,огромна е. Срува ми се че в статията са пропуснали една две нули към тези 100 000лева. Май се опитват да докажат ,че престъплението не е в особенно големи размери!

12

Кратун

преди 5 години

Какъв бизнесмен, бе? Чист крадец, Заради такива "бизнес" се превърна в *** дума.

11

Сега,

преди 5 години

с Полицията трябва да се постъпи така,както с бившата ДС през 1991-1992-1993 година!!!Защо в ДАНС няма такава тежка корупция,защото още тогава коренът на злото беше отрязан до дъно?!?!Но за това се иска "дупе",и то яко политическо дупе,воля и решителност,каквито за съжаление към днешна дата липсват!?!?!?

10

Анонимен

преди 5 години

А тези които са опитали да попречат на спец прокуратурата защо не са в кафеза?

9

Анонимен

преди 5 години

Аааа що така с целите имена а?

8

Роб на влаЗта

преди 5 години

Разтурване на цялото корумпирано МВР

7

Слънчарски

преди 5 години

Въобще не си мислете, че тази акция е с някаква цел за борба с корупцията на добра воля от нашите служби. Тия *** най-нагло са крали коли от Германия и натиска да бъдат намерени идва оттам, като дори германски разследващи са следели под лупа операцията. Колите сигурно са на някой техни "бизнесмени", който не се оставят току-така да ги крадат. Все едно Бай Гунчо Шперца от Казичене да ходи да краде асфалт от Бат' Бойко. Рано или късно ще яде павета.

6

До Ставрю

преди 5 години

Повечето от колите са луксозни, на цени над 100 000 лева ЕДНАТА!!! Добри са. Милион и половина...в джоба!

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има постоянен контрол върху местните мвр-та, да не се мислят за недосегаеми

4

маларт

преди 5 години

всички ушеви трябва да бъдат уволнени и да бъде проведен нов конкурс с изпити, но анонимни и така д асе редуцира системата от мършата като този

3

Ставрю

преди 5 години

Гарантирам че ще ги оправдаят ще липсват доказателства, ще питате защо защото има и по висшестоящи замесени които са се облажили какви 100000 лева смешна история и в коя къща няма 3000 лева по тази логика по голямата чадт от българите са мафиоти. СМЕШНИЦИИИИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ ПРОКУРОРИ ДЕПОТАТИ ИЗЕДНИЦИ МРЪСНИ

2

Против кат

преди 5 години

Ало, ние не ядем колците с доматите, пръстови отпечатъци по банкнотите можеш да идентифицираш до половин час след като са оставени, след това време са се размили и не можеш да ги снемеш по никой начин.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай. Тази банда ***, трябва да се разтури незабавно.