53

С О Р О С О И Д

преди 5 години

Ето кой пуска фалшивите новини - соросо идните сайтове като вашия - пускате линк война между САЩ и Иран. По-големи фалшиви новини от официалните здраве му кажи.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Бъркаш. Англичаните бяха. Техните тайни служби. Тогавашния премиер поиска по голям дял от печалбата от добивания от английски фирми ирански петрол. САЩ в същото време смучеха Ирак. Демокрация.

51

Анонимен

преди 5 години

А бе да не се натрапвам, ама не бяха ли американците тези дето свалиха на времето шаха на Иран и сложиха на негово място айатолах?

50

ЮЕСЕЙ

преди 5 години

До Анонимен 45Китай и Русия са потвърдили кацането на американците на луната, но явно ти си по-наясно...

49

Анонимен

преди 5 години

Двама ненормалници си хабят думите.

48

Анонимен

преди 5 години

И този върви по пътя на Кадафито и Садамча,пак ще се търсим по дупки и тунели!А и земетресенията нещо зачестиха!

47

Анонимен

преди 5 години

На тоя рижавия няма ли кой да му плясне два шамара да се освести. Крайно време е някой да ги нарита тия палячовци който забравиха, че коренетие са им от Стария континент не говорим за жълтите и черните! Големи Американци станаха които забравиха, че Американци могат да казват само на индианците! Как ми се иска тея клоуни да гризнат дървото както във Виетнам.

46

Анонимен

преди 5 години

46 За това пък през ВСВ война СССР дава 8.5 млн убити войници срещу 4 млн германски при това германските на всички фронтове

45

SpaceX

преди 5 години

47 много помниш малкия . Явно зомбящика яко те е зомбирал. Един риторичен въпрос. Имало ли е Кгб през 1969 и къде е блеело.

44

Анонимен

преди 5 години

a bakylym aidi sche vi gledame seiryt mirikanski za poreden pyt

43

sas

преди 5 години

не съм фен на агресивната политика на САЩ, но имам по-голяма неприязън към режими, които третират жените като животни. Малки комплексирани мюсюлмански пипита.

42

Анонимен

преди 5 години

Пехотата на САЩ и филмите на Холивуд....една легенда и много митове.Да не забравяме кацането на американските астронавти на лунната площадка на Холивуд.Блек Хоук, Сомалия по Си Ен Ен на живо разнасяха труповете им, а по телевизията плачеха.Голяма тактика, голяма сила.А и на моста Фалуджа обесиха един от американските Вагнеровци, но без крака...

41

Анонимен

преди 5 години

За сравнение на троленето на 36, във Афганистан, СССР дава 15 000 убити срещу 52 000 американски войници във Виетнам.

40

Анонимен

преди 5 години

Продължение на коментар 36:Виетнам-58 226 убити американски военнослужещи.153 000 ранени.Големи са САЩ:))))

39

Анонимен

преди 5 години

41,42 научете правописа преди да пишете такива сложни "анализи".

38

Do ДА ЖИВЕЯТ ЕВРЕЙТ

преди 5 години

Strqhliviq evreyin li shte pregazi Turciq ha ha ha tova ako beshe vazmojno do sega da bqha go napravili voynata ne e kato krajbata ;-)

37

ДА ЖИВЕЯТ ЕВРЕЙТЕ!!!

преди 5 години

Сащ са най-великата супер сила съществувала някога на нашата земя и най-богатата с най-големия воененбюджет с Сащ са Канада,Англия,Франция,Япония,Австралия,Скандинавия,Южна Корея и ВЕЛИК ИЗРАЕЛ!!Кой ли ще победи само Израел може ако решат да прегазят и Иран и Турция за една седмица!

36

Е

преди 5 години

Браво на Тръмп!Да го дуфат чаллмите!

35

Анонимен

преди 5 години

Ша преспи и ша му мине. При Тръмпчо е така - всяко чудо за 3 дни, може и за по-малко. *** не му се сърдете, не е лесно да живееш с биполярно разстройство.

34

Анонимен

преди 5 години

33 - Съветските загуби през ВСВ и до ден днешен не могат да бъдат изчисленин , но се приема че са около 30 милиона , като някои оценки стигат до 40 . На фона на 8 за Германия , която води война на не знам колко фронта и с не знам колко държави , по суша , въздух и море , мисля че статистиката им е доста лоша. Да не забравяме и финландската кампания . Това доказва ли колко слаба пехота имат руснаците ?