18

Да повяра човек

преди 5 години

Тя и розата е наркотик,като я чифтосат с,мака- и- доналдс

17

розичка

преди 5 години

Афганистанския бай *** ще тръгне с мускалчетата.

16

хирохито

преди 5 години

До Анонимен13Японците пък гледат череши и вишни.Дай да не караме и японски коли.Само москвичи.

15

а

преди 5 години

До АнонименДамасцена идва от Дамаск.Кръстоносците са я донесли в Казанлък.

14

Анонимен

преди 5 години

До Роза дамаскинаГрешиш,Роза Дамасцена или Казънлъшка роза е типично българска роза,има няколко вида маслодайни рози,но най-маслодайната и качествената е българската.Освен това те не могат да виреят навсякъде,изискват се специални климатични условия.В света съществуват 4 вида маслодайни рози,като Казънлъшката е най-качествена.

13

Анонимен

преди 5 години

Сега ще посъветвам всички българи, ползващи германски коли да минат на японски. Ако германчетата ще ни доубиват земеделието, нека и ние не им простим.

12

Анонимен

преди 5 години

Набутали са се. Ако беше толкова изгодно в България щяха да се отглеждат български рози...

11

соцялно слаб депутат

преди 5 години

Да в джобса ,скоро ще има обявии набираме работници за бране на рози в демократичен Афганистан-оссигурена храна,спане и добри пари.Айде всички към Афганистан.

10

Анонимен

преди 5 години

Всички афганистанци които се домъкнаха в България да поемат към Германския халифат или да се връщат в Афганистан да отглеждат рози и да печелят добре.Гостуването им у нас приключи.

9

Роза дамаскина

преди 5 години

Това е Дамаска роза, сиреч сирииска. Не знам в нея да има алергени,тъй като тя е в основата на най-скъпите и качествеми парфюми.У нас се отглежда повече от 100 години. В "Софииска роза"е имало количества розово масло на възраст над 100 години. Що се отнася до големите производители на козметика - те тестват за алергени само 10 процента от съставките(за останалите трябват пари).

8

Мръсни шваби

преди 5 години

искат да убият и нашето розопроизводсто, хак да са им мигрантите, и още стотици хиляди *** ислямски заселници да им влязат и още милиони да се размножават там

7

Германистан

преди 5 години

и Афганистан са едно цяло, защото половината от населението на Афганистан е в Германистан

6

Анонимен

преди 5 години

Ей тези афганистанци. Видяха какво е демокрация и тутакси започнаха да скубят мака и да сеят рози. Че и на жените бурките да свалят и да ги питат как да стават нещата. То кой ли може да устои на тази демокрация на такъв кеф. Само ние у Бг-то понеже населението ни е простовато зарязохме розите и наблегнахме на канабиса.

5

Анонимен

преди 5 години

Да си имаме и членството в ЕС, нали единни пазари, защита на стоки, а швабата инвестира в Афганистан и тия от Брюксел няма да му сложат мита и т.н. , а той шваба, ако е нашенец ще го арестуват за подпомагане на тероризма!

4

Анонимен

преди 5 години

То и у нас се опитаха да накарат отглеждащите тютюн да се пренасочат към други култури, ама пороците са си пороци и винаги са най-печелившите отрасли...

3

БЧК

преди 5 години

Има само една малка подробност, че розата се нуждае от вода... а на практика там такава няма за поливане. Освен това са нужни събирачи на листата и транспорт до фабриката за преработка. А мака расте сам и без грижа, а печалбата е в десетки пъти по-голяма.А и пазара е 100% за готова продукция.Опитват да садят, какво ли не... и отново се завръщат към старата изпитана схема.

2

Анонимен

преди 5 години

Първо, какви са тези наши рози като нашите са дошли от Иран (по-близко до Афганистан, отколкото до нас)? Второ, за съжаление напоследък има война от страна на козметичната индустрия срещу розовото масло и се прокарват недоказани тези, че е алерген. Затова се ползват евтини гадни заместители.

1

Анонимен

преди 5 години

Хайде и бизнеса с българското розово масло ще умре в българия, честито Българи пак да изберете ГРОБ