246

ДОЙЧЕ

преди 5 години

В белите държави тия баби обикалят света с круизи и се възползват от млади латиноси и афтикоси.При нас кози гонят,е сега ще вземе 15 хилки да отскочи до Приморско поне...

245

Пикльото от Банкя

преди 5 години

Борисов напълно пропадна. Това не са Западните Балкани да се държат куртуазно. Тук се иска държавническо мислене и морал. Няма такъв. Недай си боже да дойде нещо по-сериозно

244

Анонимен

преди 5 години

психо, птиците и т.н.

243

sled 1a ide Nta step

преди 5 години

До Гергиевапогледни се какви ги мелиш. занчи кравите британски яли заразени, заразили се и започнали да заразяват.а бежовите? и те яли заразено, те вече са заразени и когато кондорът излезе от отделителната им система заDник & пикаLо ще оросят чистотата на нашите ливади и айде Шарково две, шарково 3 и така до N-та степен.

242

Авицена

преди 5 години

Защо вет.лекари когато са вземали проби от невинните животинчето не са си сменяли ръкавиците и екипите даже и консумативите.Всички животни са умъртвени по този нелеп начин.Ами ако действително е имало чума те са предавали от животно на животно.Защо не се излъчиха по медийтехвърлените консумативи.Защо не споменаха каква е цената им.Така ли се работи в медицината.Ами ако така става и в болниците?Защо не се потърси сметка на тези господа които се наричат медици.Хора искайте да видите колко струва

241

Веско

преди 5 години

А КЪДЕ СА МАЙКИТЕ И БАБИТЕ НА ДЕЧИЦАТА И ?

240

Гергиева

преди 5 години

До 5 мильона с/у колкоА знаете ли защо са убити?! Защото са били хранени с костни остатъци от животни във вид на брашно. Кой разрешава храните за животните според вас?! Кой ги произвежда?! Това е недоглеждане на компетентните органи на място.Вината не е на стопаните - те купуват храна, която ги задължават да купуват.

239

Митев

преди 5 години

До Каква зараза МитевМдаааааа. Явно няма смисъл да се спори с дебели глави.

238

Зараза 2а лавина иде

преди 5 години

оперативните санитари, дето с бели зъби, излизащи от *** венци трабва да бъдат локализирани немедлено/зофордише/имидиатли защото с много висока вероятност те най-възможно са следващите разпростаранители на чумата заради невъзможността да се докаже колко козе месо са изяли над критичните килограми заразено месо след което волните им упражнения по голямо изнуждване не си мият ръцете и под ноктите от където заразата ще плъзне от филиповци, Сливен и Столипиново през въздух/вода/земя транспорти

237

5 мильона с/у колко

преди 5 години

нека да незабравяме, че >5 мильона крави бяха "убити" в Англия, а по време на Олимпиядата в Гърция се появиха като шотладско замразено месо...та къде се заровени у нас всички животни убити заради чумата?дадоха животинките от баба Дора и нейни съседи, а другите, а останалитекеде е месото бе? ДА ВИ три БУКВИ М Й К А Т А?

236

Каква зараза Митев

преди 5 години

Защо от тази болест животните умират за 2 седмици, пък тези на бабата 4 седмици си живееха и нищо и няма. Избиха ги да заличат следите

235

Анонимен

преди 5 години

Не трийте коментари, които се отнасят до тези които пишат само подигравки към животните и жената, да, тези са безсъвестни хора и мога да кажа че не са и хора,а за такива като тях евтаназия кога ще има,за да се отделят истинските хора от тея *** и не ми трийте коментарите,те са Ж А ЛКИ, много много мънички направо незабележими,стигнали дъното в характера си,но Бог вижда всичко и всеки,едва ли ги чака нещо хубаво.

234

Митев

преди 5 години

До Анонимен Като са нейни дечица защо ги отглежда? Да си ги стриже, дои и накрая продаде или заколи и изяде. Че кой си яде дечицата? СТИГА ГЛУПОСТИ!!! Става въпрос за особено опасна инфекция! Това е като гангрена-режеш до живо месо. Хванаха горката жена да си правят ПР и репортажи. Всъщност една коза върви около 120-130 лв. Горката женица ще получи 250. Направо е за съжаление.

233

Анонимен

преди 5 години

ПИТАМ ...КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЖИВОТНИ ... ИЛИ ЗА ТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА ДА МЪЛЧАТ !?!?

232

Анонимен

преди 5 години

Ако европейците ...ви дадат *** си ще ядете и ще хвалите ...защо това месо да не беше останало на нашия пазар ...!? По лесно е да плюете вместо да разсъждавате ....

231

Анонимен

преди 5 години

Имам 1200 животни. Ако ги избият, имам застраховка, а с тези обезщетения, ще съм на печалба. Направо ми иде, да взема една коза от на бабата и да я метна при моите.

230

Анонимен

преди 5 години

242Точно !А баба Дорка, ще вземе два пъти повече пари, за козичка, отколкото се търгува една козичка. Това ще и покрие всички "загуби", "пропуснати ползи" и "емоционален теат ...", Извинете, исках да кажа "стрес". А това, че половината й животни не са регистрирани, но ще.се платят е добре, нали ?

229

Анонимен

преди 5 години

До По коментаритеКато чета каква злоба се излива, каква помия се хвърля- няма нито съчувствие, нито хуманно отношение- нито към жената, нито към невинните животниКакво съчувствие бе?Има опасност от ЗАРАЗА!Набий си го в главата.Няма място за лигавщини!

228

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 217За чумата по овцете има разработена ваксина. Управляващите не искат да я приложат, те искат ДА УБИВАААТ.След тази ваксина европейците не искат да купуват такова месо.Схващаш ли?

227

Анонимен

преди 5 години

2 млн некомпетентни се изкават по форумите относно чумата по овцете. Айде специалистите да работят, лаладжийте да мълчат. Корнелия създава напрежение заради местните избори. То ясно. Гласувайте за нея, и ще фалират държавата за 200 дни.