25

Сорос

преди 5 години

За *** и русофобите секса никога не изчезва. Съвсем просто е : всички русофоби и евро-атлантически ориентирани са пасивни гейове и винаги има кой да ги оправя - кога араби, кога роми, кога африканци, но не остават на сухо!

24

стефчо

преди 5 години

Когато дойдат първите кредити и сметки започнат да ви затрупват,ако не сте заможни любовта и секса си заминават...

23

Анонимен

преди 5 години

Питат го, има ли вечна любов: Има, ама с различни жени, отговорил.

22

Физичен закон

преди 5 години

В природата енергията не се губи...просто минава от един вид в друг ....от един мъж (партньор)на друг ...проста работа

21

Нане

преди 5 години

Кога на Вуте му свършат кинтите в джоба!

20

!!

преди 5 години

3 месеца - глупостис жена ми си бяхме добре 10 години

19

анонимен

преди 5 години

Архаично и смешно. Кой в днешно време коментира какъв секс прави и с кого го прави?!

18

човешки бебета хаха

преди 5 години

Моят бивш съпруг е голям последовател на Путин. Железен. Не Деми Мур, ами не знам коя, не би го трогнала въобще.

17

Минчо

преди 5 години

Мойте колежки, семейни от над 20 години казват - след 2 години! Тогава не изчезнал секса, а оная първа тръпка, която намират тук - там в някой друг! И за съпрузите им е така! Грях няма!

16

Минувач

преди 5 години

Сексът изчезва, когато изчезне любовта. Или ако си я объркал още в началото и не си си взел подходящата жена. И след 20 години и повече съжителство с моята любима съпруга, я желая все така, както в началото!

15

До тая с точките

преди 5 години

Моля, посетете психиатър! Спешно е! Говоря без тълкувания.

14

Анонимен

преди 5 години

Жената спира секса когато усети че е забила куката дълбоко, тогава става съвсем друг човек и на всички нейни прищевки и обвинения се отговаря с "Не" иначе баборобството ви е гарантирано. Истината е че когато мъжът пилее семето си той го възсъановява използвайки костен мозък и вещества нужни за функциониране на мозъка, той буквално си празни мозъка и е като затъпено зомби, възстановяването отнема месеци. В негов интерес е секса да се прекрати, защото буквално го убива и прави покорен бабороб.

13

Анонимен

преди 5 години

А нас к'во ни интересува?

12

Хм

преди 5 години

Женени сме от 23 години. Преди един час три пъти правихме секс. Стене, вика. Сега спи като бебе. Такъв филм гледахме с Деми Мур,която разголи балкона, че цяла седмица ще ми държи влага и ще сме като младоженци.

11

Анонимен

преди 5 години

Тъпо.тия до шия е тази статия

10

И обратното на №5

преди 5 години

Съпругата може да забележи колко строен и атлетичен е комшията, в сравнение с нейния напълнял и оплешивял мъж. И вече не ще секс със съпруга си, а се чуди по какъв повод да посети съседа, докато жена му я няма.Или някой тарикат е успял да впримчи заможна връзкарка, направил й е деца, убедил я е, че тя е целият му свят, но вечер е уморен и няма сили за секс, защо по цял ден се труди за общото им благо. Докато всъщност кръшка със засукани бръмчалки или с колежки, които са в суша.

9

Учените

преди 5 години

Журналисти, декизирани като учени, след третата ракия закриха гинекологията и убиха психолозите. А народа умря от смях на научните им открития. Само моля материала ведно със сходните му, да иде в графа Хумор, че по лесно читателите да се ориентираме, като ни се дочете журналистическа излагация.

8

Анонимен

преди 5 години

Колко мъка има по тоя свят.

7

Анонимен

преди 5 години

писва си да, при нас някъде на 7мата година станаха изведнъж скучни нещатата, ама и по-зле можеше да е - не сме си изневерявали, нямаме и намерение. Ако един брак е сключен по правилните причини може да оцелее на всичко, ако е като на Гущерови, едва ли ще изкара дълго

6

Анонимен

преди 5 години

От чичо Чарли (Харпър) знам, че до всяка много красива и много секси жена седи един мъж, на който му е омръзнало да я... Така е и при жените, колкото и да разнообразяваш в един момент просто омръзва и остават единствено бързите прави, общите интереси, цели и уважение. Затова хората не се женят на база външен вид.