218

Анонимен

преди 5 години

От тия 5 милиона 4 майчиният им език няма да е български. Евала на патриотите в парламента че направиха толкова много за българите, който ги избраха.

217

Драган

преди 5 години

Никой политик не ви е виновен, виновен е манталитета и свободията ! Сега жените си правят каквото искат ! Няма правила, ходят по 5 пъти на море и по екскурзии на година ! Отворете си фб и вижте истината ! Спят с който има пари и за най-малкото се врътват и си тръгват. Не мислят за семейство !

216

Диди

преди 5 години

Това някой влажен сън на Захарова ли е?Рaшкитe да гледат да не ни изпреварят . . .

215

тъжно но факт

преди 5 години

Социализма е като да свариш една риба и после да я пуснеш да плува.Където е минал социализма, трева не никне.

214

ктгукб

преди 5 години

Питайте боко Тиквата, той има отговор на всички въпроси. Но дали ще ви ги сподели?

213

rom SAMO GERB

преди 5 години

romite ne po4ivat v garcia.NE HAR4AT PARI A PRAVAT DECA I CHE NI BADE SLED 50 GODINI A VAS NEMA DA VI IMA.

212

Анонимен

преди 5 години

219 - За това си беден и ***. Защото не плануваш.

211

Камиларя

преди 5 години

Много се дразня като вземат да пишат за нещо след 50 години как щяло да стане. До тогава я камилата я камиларя, може и света да се затрие целия а може и да се обърне популацията и да станем 12милиона ама няма кой да провери от тука пишещите и четящите. АЗ пък ви казвам че след 52години ще открият желязо на Марс и мигaнитe ще имигрират натам а в България ще дойдат англичани щото острова ще потъне от много народ и те ще се наплодят като зайци тука и ще дадат на начало на новото БГ Кралство!

210

Анонимен

преди 5 години

Грешка! През 2070г няма да има България.

209

Циник до 216

преди 5 години

Ромите ви свършват ли бе , кухчо?Това е единствената група, която се чувства добре в България - нали за тях работиш?!И още - ромите кухчо - са "гастрольори" - български ром - идва на запад да "бере и проси", и пак се връща в България. Не бой се - те се интегрират на запад - като олио във вода!Ще си останат "българи" , докато имат шеметаци като теб - които да ги хранят!

208

Анонимен

преди 5 години

Сега Българите са повече от всякога. През 1989г населението е било 8.9млн НО забравяте че в чужбина са живели под 30 000 души. Сега при население 7.1 млн само в северна америка живеят над 1 000 000 Българи.Официално има малко над 2 млн граждани в чужбина. Което означава че Българите са над 9.1 млн, ако сложив и техните деца без гражданство сигурно стават 3 млн. Така че населението е ПОВЕЧЕ от 1989. Просто сега оградите не ни държат на едно място.

207

Циник 2

преди 5 години

Не е запада виновен, че оставихте на власт същите пребоядисани другари, вече 74 години - да ви яхат, доят, стрижат!Нито един политик - натрупал.милиони от потта ви - не отиде на съд!Нинова, Борисов, вече си ви купиха...и връщане назад няма!Посоката е една - ТЕРМИНАЛ 2!Всеки останал да им слугува - сам си е виновен! И ще си носи кръста и последствията!

206

Циник 1

преди 5 години

Аз си оставам българин по-чувство.Не така ще е сина ми роден във Франкфурт.Дано се задавят с парите си - тези бивши и настоящи партийци ограбили всичко, което си струва.Българите още днес - са ПОД 5 000 000 !!! Ромите след 10 години - ще са 3 000 000. На никой от охранените шопари в правителство и народно събрание - не му пука за вас! Трупат лични богатства в милиони евро и долари ... а вие обсъждате Гинка Жилеткова, новите данъци, и сметките за ток и парно! Не е запада виновен, че оставихте на

205

Анонимен

преди 5 години

ще ви се гадини! Проклето да е семето ви юродиво докато изчезне напълно от лицето на Земята. Точно в моменти на голям натиск българина е оцелявал през последните столетия. Първо вие... първо вие ще си отидете кръвосмешители ненормални.

204

Анонимен

преди 5 години

Какви 7,1 милиона? Вече Българите в България са под 5 милиона. Останалото са ***, турци, бежанци, пенсионери от Европа и избирателни туристи регистрирани на хартия. В 2070та ще сме малцинство.

203

Анонимен

преди 5 години

Изключително оптимистична прогноза ...

202

sa

преди 5 години

2020 при преброяването ще станат ясни истинските цифри,но на дали ще се различават много от тези!!Ама нали аз и децата вече ще сме умрели,така че няма голямо значение!!

201

Анонимен

преди 5 години

С тези политици, това е положението.

200

Справедливост

преди 5 години

И ще изчезне българския народ без да е поробено!!!и затова имат вина политиците!!!!изгониха младите хора,защото не помислиха за тях!!!това беше тяхната цел!!шепа хора по лесно се управлява!!!те пенсионерите мълчат,а младите щяха да се бунтуват!!!!затова така им отърва!!!плачете майки и бащи за децата си които живеят в чужбина и ги виждате през няколко години!!!

199

Анонимен

преди 5 години

До евротолерастЗнам ги какви са, фашист!Хора като нас.От както свят светува хората са се смесвали,и от както сяят светува, живите и пълноценни изместват прокажените и алови като нас.