21

лицемерие

преди 5 години

Как кореспондира тая новина с отказаната помощ на раково болен българин, който не може да си плати здравните осигуровки?Как така за едни чак новини ще поствате и занимавате цяла България, а другите ги натиряте като мръсни кучета!Простаци лицемерни!

20

не консерва

преди 5 години

До к0нсерва, щом пишеш за здравни осигуровки, значи един лев не си внесъл

19

Лекар

преди 5 години

Познавах я лично от Спешна помощ в София, където работихме заедно, изключително скромна, тиха и възпитана млада жена, дава път и на мравката, добър и всеотдаен лекар, мога само хубаво да кажа за нея, но мисля че е и доста раним и чувствителен човек, не искам да го мисля, но е преживявала някаква лична драма може би и е посегнала на живота си..... Както и да е, дано се възстанови, стискам палци, с теб сме, Ирена, ти трябва да се пребориш

18

Анонимен

преди 5 години

Версиите са много - трябва да се отвхвърлят бавно и методично. депресия, безпаричие, изневяра, в работата проблеми, в семейсвото проблеми, сектанство, убийство, нещастен случай, ., максимализъм, недоволство от държавата, загуба на приятел, роднина, какво ли не още, моментна налудничавост и т.н.

17

Just Vladi

преди 5 години

До ЦиникАми като си се махнал, какво коментираш? Гледай си кефа и остави хората, които се мъчат в бедната ни държавица сами да си решават съдбата.

16

Анонимен

преди 5 години

Сигурно от много "хубаво" е скочила, горката.Дано Господ и помогне да оживее!

15

До Циник

преди 5 години

ами като си се махнал, т.е. сам признаваш, че си некомпетентен за ситуацията в българия, тогава какво коменитираш, че и немислещото стадо офциъ плюсове ти слага.аз и семейството ми сме вмесли от месечни вноски десетки хиляди в здравната каса и като ни се наложи да ползваме медицински услуги - за нас вечно няма, включително за децата ми!!Така, че до кога едни ще плащат сметката и то 2-но, 3-но и 10-но, а други вечно ще харчат парите в тая сметка?!

14

Анонимен

преди 5 години

Млада, хубава, образована жена.............дано се оправи скоро!!!

13

Циник

преди 5 години

Чета коментарите, и разбирам, колко правилно съм постъпил, че се махнах.Не трябва да лекуват красивата млада лекарка - защото харчат парите на данъкоплатците!!Мноооого по-НУЖНИ са те - за безбройните социално слаби роми - които влизат в болница, като на санаториум!Чета и ми се повръща - какви пишат тук!

12

Анонимен

преди 5 години

Предположих, че става дума за резус фактора, но в самия материал по-горе това не се споменава, нали?

11

До Анонимен 11

преди 5 години

А случайно да обърнахте внмиание, че е с отрицателен резус фактор?!

10

Анонимен

преди 5 години

Странно, според "новината" имала рядка кръвна група, а кръвна група 0 е най-разпространената...

9

до 1

преди 5 години

ако сама финансира лечението си, то тогава не е наша работа, ако се плаща от здравната каса, т.е. от всеки от нас, то тогава е повече от наша работа, защо и за кой отиват парите ни, защото в същият момент за болни деца - пари няма!!

8

к0нсерва

преди 5 години

може ли някой да ми обясни как се пада от 7 етаж?! то и една гимнастичка така пада. значи, за хора, които искам да живеят - пари няма за лечение. за самоубийците - с парите от здравните осигуровки, т.е. на данъкоплатците ги лекуваме със специални екипи и не пестим средства. Естествено, лесно е, да харчиш парите на другите!!

7

Анонимен

преди 5 години

Защо спестявате, че е била намерена гола. Това обяснява доста неща.Иначе статията ви много прилича на поръчкова.

6

Анонимен

преди 5 години

интересно кой дава снимките и за медията и с какво разрешение?

5

:):)

преди 5 години

ми полиция има, да рови, ако вземе всеки ден да хвърчат жени до къде ще я докараме...

4

Анонимен

преди 5 години

Инцидентът е станал събота вечерта. Едва ли е простирала дрехи! Аз лично не мисля, че е инцидент. Но не мисля, че някога ще разберем истината. Млада, хубава, образжвана жена.

3

Ная

преди 5 години

Дано се оправи, съмнявам се случайно да е паднала. Но няма нужда да се рови в живота й.

2

Анонимен

преди 5 години

Дано да се оправи жената