81

niki

преди 5 години

Стига сте лъгали за обезщетенията. По 320+ лв на овца или коза се плаща. Това е над пазарната цена, те и за това спряха да мрънкат собствениците и останаха само платени 'безработни', които отишли да 'защитават' моля ви се селяните да не могат да си вземат парите и накрая да останат и без тях.

80

Otvori si ochite

преди 5 години

Da doide komisia ot evro saiuza da vzeme probi da vidim dali ima chuma

79

Аз

преди 5 години

Ами да си вземат от народното събрание и от министерския съвет селяните, като им мине карантината. Да ги чуват, пък там ще се види кои са овци,кози и други животни.

78

Анонимен

преди 5 години

Това че ЕС поема 75% по интересно е баце колко ще поеме ит тази сума?

77

Анонимен

преди 5 години

На мен лично ми се вижда логично да се потърси отговорност сред тези хора, дори и тук за насаждане на излишни страхове и създаване на психоза!

76

Анонимен

преди 5 години

ес ще са най-доволни ако убием абсолютно всичките си животни,така няма да има никаква опасност,след това ще ни продават всичките си *** на каквато искат цена и ние ще купуваме,сухи млека,сирена и прочие.Едно нещо знам,каквото и да се гледа в бг то става най-хубавото,дали ще е мед,домати и т.н. няма аналог,климата и условията тук са прекрасни и с основание предизвикват завист у чуждите производители,които с много повече труд добиват продукти с по-ниско качество,тъй,че всеки иска да ни унищожи

75

Анонимен

преди 5 години

Журналистите, защо не кажете колко отпуска ЕС?

74

Българин

преди 5 години

Най-опасна за обшеството и държавата се оказа Драгалевската Чу ***,но никой не предвиди резултатите и не предприе абсолютно нищо,за унищожаването и още в зародиш,поради това,че цял народ беше ангажиран в маскарада: "Кой не скача е червен".Сега съжаляваме,но късно!Искате ли пак да скачаме?

73

Българин

преди 5 години

Най-опасна за България и българите се оказа Драгалевската Чума, но никой не предвиди резултатите и,поради това,че цял народ беше ангажиран в маскара- да: "Кой не скача е червен".Сега съжаляваме,но късно!Искате ли пак да скачаме?

72

Шопо

преди 5 години

Ама как няма да даде отлична оценка !!! Нали сега ще им ядем 25-годишното помодрел ирландско и хормонално френско !!!

71

До 74

преди 5 години

Какъв Путин те гони. тебе. Утре ще вали и гърми и има статия за това. Напиши и там нещо за Путин. Не си ли мислил че ако смениш хапчетата Путин малко ще се кротне

70

Анонимен

преди 5 години

Е па с това трябваше да започнат за мотив на такваз акция и тогаз всички стопани да са си повели козите,овцете,прасетата,др. *** и домашните любимци щом и за тях споменават относно тази африканска чума кат на учение за да научат нещо по въпроса щот не са жители на африканския континент и не са живяли там да следят по въпроса кой що гледа и как се заразява наличен домашен *** от какви вируси,бактерии неупоменати или не са в наличност за климата,за количеството на домашни и диви страдащи.

69

Анонимен

преди 5 години

https://youtube/watch?v=8jKoKhAqfVAИстината за чумата в Странджа - Ветеринарен и хуманитарен поглед - ПРОДЪЛЖЕНИЕ

68

-

преди 5 години

....Заради чумата: ЕС поема 75% от обезщетенията за хората....И кой ще се облажи от цялата тази работа???

67

Анонимен

преди 5 години

това е заговор срещу Клювния и въртоглавите. Как да обяснят на хората, че получават повече пари?

66

Анонимен

преди 5 години

Ей ама то край няма. От където и да ни погледни Европата все отличници. То не бе европредседателството то не бяха разните му там европроверки. Ама така ли щеше да е ако не ни водеше Партията и нейния изтъкнат Вожд.

65

Анонимен

преди 5 години

Ние ще бъдем първата нация която ще се самоунищожи и ще влезем в учебниците по история като пример за простотия.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако работехте а не пишехте по цял ден по форумите ние и Германия можехме да задмине!

63

Анонимен

преди 5 години

Това е червена лъжа, че ЕС плащал 500 лв!

62

Анонимен

преди 5 години

ЕС ппаща по 500 евро на животно, а нашите ще платят 190лв. за животно. Но най-лошото е, че тези бедни, възрастни хора нямат вече физически и морални сили да възстановят поминъка си. Знаете ли колко време,сили и труд трябва, за да направите стадо от 200-300 глави??? Повечето ще се откажат. Убит е поминъкът.