36

работещ и с ТЕЛК

преди 5 години

Моите уважения,дами и господа,които коментирате по-долу,но повечето от вас нямат и понятие за какво говорят.Аз съм ТЕЛК 62% към момента заради онкологично заболяване(в началото преди 4 год бях с 82% и в рамките на тези 4 год. постепенно го намаляваха,тъй като състоянието ми се подобри).След диагностициране на заболяването бях 6 месеца болничен(операция + лечение) и след това се върнах на работа.И моите данъци стигат не само за пенсията ми,но и за помощите на няколко ***.

35

Анонимен

преди 5 години

До к'кьопав'Ганьооооо, нямаш място в Германия, 'оди си на селоу.

34

Анонимен

преди 5 години

До ГогоАу, страшна логика, дай да скрием хората с увреждания, да не са ти пред очите. Що не се скриеш ти.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Otgovor:V BG sa nujni 9000 x 1.95853- 17626.77 BGL.Truda na bulgarina ne struva po-malko ot kolkoto na nemeca. I stokite b BG s normalno kachestvo ne sa po evtini.

32

Анонимен

преди 5 години

"Според германските закони, за издръжката на едно здраво дете са необходими поне 9000 евро на година."А може ли някой да ми каже според бългрските закони за издръжката на едно здраво дете в България колко лева са нужни???

31

Анонимен

преди 5 години

И феминистките искат данъчни облекчения за това, че са феминистки. Приравняват се на хора с увреждания. Те наистина имат увреждания - криминална психопатия в особено тежка и опасна форма. Само че на тях не им трябват данъчни облекчения, а сериозна охрана в стърог затвор с 100% огртаничение в контактите с хора и 100% контрол върху дейностите, които изпълняват в килиите.

30

съдба

преди 5 години

Ех що не бях здрав, да се махна от ***.

29

Гого

преди 5 години

Доста е примитивно и грозно да протестирате и изнудвате като показвате хората с увреждания. Оставете ги горките да си почиват на сянка, не ги мъчете по слънцето. И съм сигурен, че такива като Слави и Нинова, дето сега ви защитават, ако са на власт, ще ви забравят първи!!!

28

Професор

преди 5 години

Абе аланкоолу, като не ви харесва в България, тръгвайте където искате! И без това държавата има нужда от работещи, а не от искащи и нищо не правещи хора!!!

27

Фатмака

преди 5 години

Тези чак пък сега ли се сетиха че получавали малко, че все не им достига нищо??? Това е проблем, който от толкова много години си стои и никой нищо не е правил досега за хората с увреждания. Като видяха, че всеки който протестира, получава все по нещо и те се наредиха. Какво се сравняват с държави, където този проблем е решен от доста отдавна???

26

lelka

преди 5 години

Добре че са изт. Германия и източна Европа като цяло, че да може да обгрижват изперкалите бездетни германци в западната част. Новото правителство успя да приспи с мили обещания западногерманските старци. Обеща им нови 35 хил. болногледачи. Опозицията се подсимхва и им напомня, че и в момента 9 хиляди места за болногледачи са свободни. Не е ясно откъде ще дойдат новите болногледачи. Но *** дето гордо ги внесе танте Меркел е сигурно че и на нея няма да й бършат, хайде да не кажа какво.

25

Анонимен

преди 5 години

До кНе знам в твоя мозък как точно Запад и Изток се свързват, когато става дума за един и същ народ и когато едната част на държавата губи много от неразвитието на другата. Пък и в иСточната част няма да се заселят много бежанци, спокойно, половин век изолация не се отразява добре на гостоприемността. Там друго освен източноевропейци по-трудно вирее.

24

к

преди 5 години

До АнонименЗападна Германия помогна на Източна Германия точно така като ЕС помогна на Българиясега България е по-бедна от всякога !ето такава е помощта на запада В Источна германия беше много по добре преди "демокрацията", мизерията, мръсотията и "бежанците" ги донесе западната "помощ"наистина ли си толкова *** че да си мислиш че запада "помага" !?запада не помага - запада граби !!!

23

Анонимен

преди 5 години

До кНе ти разбирам коментара. Твърдиш, че Западна Германия не помага финансово на източната част? Или че комунистическа Германия е процъфтявала и неблагодарниците са чакали с нетърпение да падне Берлинската стена? Не знам на какво е МЯЗАЛА?! преди, но съм бил там сега и си мяза на хубаво място, но бедно в сравнение с други градове на запад.

22

к

преди 5 години

До Анонимен"Източна и Западна Германия са заедно от точно 29 години. През това време западната част помага на източната ...."това са пълни ГЛУПОСТИ !!!аз помня как изглеждаше Лайпцих преди "демокрацията" !*** да видиш сега на кво мяза !!!

21

ПроСоТо

преди 5 години

До кнеприятно е ,"к",нема две мнения.....обаче...."да чукнем на дърво",но днешния "здравеняга" е утрешния ***..такъв е живота,драги!..Ако са появяват некви "смущения" в мненията,то те се дължат на това,че..."Всеки гледа на света от своята си камбанария"..

20

Анонимен

преди 5 години

До kНе ти пожелавам да ти се роди болно дете! Да те питам после пак за естествения подбор.

19

k

преди 5 години

оставете най-после естествения отбор да работи !!!!!света се напълни с безполезна ***, кьопави, сакати, болнави и кви ли не още бурени и плевели безполезни ......аман от толерастия !!!

18

Анонимен

преди 5 години

От Анонимен 17 (продължение)Източна и Западна Германия са заедно от точно 29 години. През това време западната част помага на източната постоянно. Все още плащам данък в западната част за развитието на източната. И все още източната е много по-зле от западната. Така че има много повече исторически, социокултурни и икономически причини една нация да е по-малко развита от друга! И преди да си ги премислил недей да правиш заключения!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11И аз съм реалист. Историята ни е преувеличена, компютърът не сме го измислили ние. Реално, 99% от хората във всички държави са способни да измислят само чушкопек, казват се "масата". 1 % от хората движат развитието, този 1 процент при нас е избягал още след комунизма и младият 1 % бяга в момента. Остава ни само да копираме системите на други нации, след като нашите мислители са там. Така че не е сравнение с тях, а пример как се действа.