56

Земеделец

преди 5 години

До от Франциядръжки 8 к евро в париж хахах! Имам приятелка рентгенолог в голяма болница в Приж, 4000 евро бруто.Биолог какъв биолога, какво толкова правиш. Аз пък работя домати и взимам 10000 евро!!!

55

До БГ "французи

преди 5 години

8000 евро? Не преувеличаваш ли малко? Та биолозите във фармацевтичните гиганти не стигат такава заплата...

54

Анонимен

преди 5 години

Има различни видове рак.

53

Анонимен

преди 5 години

Наивни деца...............лекарство срещу рак има, но то не е за простолюдието, а само за мафиотските кланове като Ротшилд и Рокфелер.

52

Анонимен

преди 5 години

Дано да се спаси от тази прокажена държава.

51

Ели

преди 5 години

Глупости, на път съм да открия компонент, който ще спаси стотици хиляди жени от вид рак.Ако това се случи, единственото ми условия е, в БГ да е безплатно.Ако си печалбар ще успееш навсякъде, ако си човек ще те обичат навсякъде!Да живо и здраво момчето, и като сключва договор да внимава в клаузите.Желая му успех, и да милее за БГ!

50

произход на видовете

преди 5 години

е явно научен труд с който днешните явно биолози не са запознати, а теорията на еволюцията се води за революционна теория!!

49

Анонимен

преди 5 години

То в България няма нужда от терористични атаки, достатъчно е да тръгнеш по пътищата.

48

Аз

преди 5 години

До ПредложениеКакъв научен институт със средно образование. Като вземат в този сайт да се хвалят как са си уредили живото в Германия, Франция и къде ли още не без България, чак ми се повръща.

47

Аз

преди 5 години

До от ФранцияИ утре като станеш жертва на терористична атака, животът ти съвсем ще се уреди.

46

Анонимен

преди 5 години

"Има надежда! Медалист по биология търси лекарство срещу рак!"Има надежда за какво, по-точно?Има надежда за тези деца, но САМО и ЕДИНСТВЕНО, ако заминат да се резлизират в чужбина.Всичко останало са кухи патриотски напъни, колко сме умни, колко сме надарени.

45

дарвин

преди 5 години

Естественият подбор не трябва да бъде манипулиран, що за биолог иска да удължава живота на слабите организми, тези които природата иска да заличи, за да функционира най-важният биологичен механизъм, този на естественият подбор????!!!!!

44

Браво на...

преди 5 години

..момичето и жалко за злобарите, които леят основното си съдържание под тази статия...

43

от Франция

преди 5 години

Аз съм биолог в Париж, 8 хил евро заплата. Членството на България даде шанс на много българи като мен да се реализираме и да живеем щастливо и да си уредим животта.

42

евро-зона

преди 5 години

много българки заработват хляба си с биология, проста човешка биология, българските специалистки са навсякъде от амстердам до франкфурт и брюксел.

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА как е в гетата на Сан Франциско или предградия като Бруклин или Куинс.

40

Анонимен

преди 5 години

С 2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал се завръща олимпийският отбор по информатика след успешното представяне на Централноевропейската олимпиада по информатика.Отборът това лято е под ръководството на Емил Келеведжиев (главен асистент в Института по математика и информатика на БАН) и Антон Шиков.Явно и двамата сме прави, този от ИМИ-БАН е бил само за някакъв период.

39

Анонимен

преди 5 години

То за хрема не могат да измислят лекарство...

38

Предложение

преди 5 години

Предлагам това талантливо момиче да бега бързо на Запад на заплата 10 хил долара в някой научен институт, тука нема пари, и да открие лекарство против рака и да спаси човечеството от тази коварна болест. Така после фармацевтичните компани които държат лиценза като пуснат животоспасителното лекарство страдащите които имат пари да плащат по 350 евро за таблетка или здравната касата плаща ще могат да се спасят.

37

Анонимен

преди 5 години

Развалили сте хубавата новина с *** си заглавие!