8

Прасе с каска

преди 5 години

На това в България му казваме лято.А на полираните мозъци с "глобалното затопляне" на зима ще им го напомним като стане под минус 10.

7

seira

преди 5 години

До Роб на влаЗта 3:И АЗ!!!

6

ЖегаВцентъраНаТокио

преди 5 години

И в България е имало такива температури лятото, но никой не е правил световна новина от това.. Например 2007г. юли месец са измерени 42.6 градуса.

5

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ НА ТЕРИТОРИЯ- 2-БЪЛГАРИИ ЖЕВЕЯТ 120 МИЛИОНА ЯПОНЧАЦИ !!! ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО КАТО ПЛАНИНА ФУ.И Е ОПИ*АНО ОТ ВЪРХА ДО ОСНОВАТА И САМО ЗА ОЛИМПИАДАТА В САПОРО ИМАШЕ БЯЛ СНЯГ/НО ОТДАВНА / !? НАЦИЯ С НАЙ .ВЪЗРАСТНИ ПЕНСИОНЕРИ !? КАКВО ЛИ СИ МИСЛИ "ПРИРОДАТА" :- МОЖЕ БИ: " НЕКА ВИ ПОМОГНА ... НЕКА ВИ ПОМОГНА " !!! ПОКЛАНЯМ СЕ -НА ЦЯЛЯТА САМУРАЙСКА ДЪРЖАВА !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Нямало глобално затопляне, а??? Никой няма да остане незасегнат от тази катастрофа. Но замърсяването, сеченето, вредните емисии продължават с пълна сила. Бедна ни е фантазията...

3

До 3

преди 5 години

Това че тази година жегата е там, въобще не означава, че догодина няма тук да е над 40С! Просто тази година ни върза с това постоянно валене, което държи температурите доста приемливи.

2

Роб на влаЗта

преди 5 години

Да намалят вредните емисии.Да си купят Българско село и да се изнесът да живеят на чист въздух тук .Заменям къща в празно село с 1дек.двор за апартамент в Токио ...

1

Анонимен

преди 5 години

И помнете - няма глобално затопляне !!!