170

До 173

преди 5 години

Най-голямият съвременен замърсител е въглеродния двуокис. Не случайно в Германия данъка за колите зависи от нивата на замърсяване с въглероден двуокис. Тези с коли на газ, колко замърсяват с въглероден двуокис?

169

..

преди 5 години

Чудят се как да вземат и последните стотинки на народа ! Всичко измислиха ама не измислиха как нормалните и обикновенните хора да взимат по 1500лв. Минимална за да може да си позволят някак си цялата тая мизерия !

168

До 173

преди 5 години

Тези немски марки, за които питаш, отдавна пуснаха промяна в софтуера, така че да се показва това, което е. Аз имам такава кола. Други въпроси?

167

Софиянец

преди 5 години

Софиянци караме само нови коли. Да му мислят кандидат-софиянците.

166

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам всичките немски марки засегнати от дизел гейт как по-точно ще ги тестват нашите супер специалисти, щом толкова години не ги изловиха... мога да ви кажа че москвичът ми, който е на газ е 10 пъти по еко от най-новия немски дизел на мерцедес, бмв, ауди, форд, wv.... объркан свят упрвавляван от глупави хора...

165

Анонимен

преди 5 години

Е, на мен татко ми купи Тесла, така че не се притеснявам.

164

Анонимен

преди 5 години

До 170 Както си му е и редът.

163

дразнеща кочина пуше

преди 5 години

Тяхната цел е центровете на градовете само за богати ,а другите на село или с автобуса...кога българина спокойно ще си купува чисто нов автомобил ,говоря за нов ЕВРОПЕЙСКИ ,щото тука има едни еднодневки в които млад човек не се качва.

162

Айде айде

преди 5 години

обиждахте бабичката с миризливите кози, я сега сложете колата си на мястото на нейните кози. Променя се картинката, когато вие сте засегнати, а? Хайде всички с коли над 7 години да им бъдат насилствено евтаназирани в ЕкоМеталИнженеринг! Не е хубаво така, нали? Е на баба Дора и пука за колите ви, колкото и на вас за козите и.

161

Анонимен

преди 5 години

Още една нова ниша за корупция във Фандъксити. Ще се продават еко-чипчета. Чакаме офертите!

160

Анонимен

преди 5 години

Направят ли го това си вадя документ за инвалид (имам пълно основание за това,но не съм го направил, защото съм човек със свободна професия) и пак ще си карам, където искам!Догодина на изборите ще израздедем шамари от евро 2 до евро 6!

159

Глупости

преди 5 години

До Подкрепям като падне пак 60см сняг и не го чистят както обикновено ще те питам как ще въртиш ***

158

Старфиатголямтарикат

преди 5 години

Значи моята трябва да е Евро 6, но и на Евро 5 съм съгласен. 98 г. CO2 на последния преглед, видях го с очите си.А е 94г.

157

Анонимен

преди 5 години

До До 134 foolВ днешно време само най-базовия двигателе под 101 к.с. Не всички карат Лада.

156

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ха..сега де.Старите коли когато не се движат по центъра не замърсяват въздуха .И най-важното че мръсният въздух от покрайнините без разрешение от правителството ,вятъра не го носи в центъра и там е чист Витошки въздух ....Простатии за пари ...

155

До 150

преди 5 години

До 150 СофиянецСтава. Ще джиткам по цял ден два пъти в седмицата, повече не трябва, и без да работя ще имам доход.

154

Любопитен

преди 5 години

"Каруцата - транспортът на нова България!"?

153

.

преди 5 години

Това може би е нова стратегия за разселване на "столичаните" към родните им села...

152

Анонимен

преди 5 години

Според мен в центъра на София трябва да се допускат само ППС с животинска тяга (т.нар. каруци). То в повечето градове на България е вече така. Виждам, че и в т.нар. столица това е все по-масово явление. "Интегрираните" вече заливат градове и села. Като *** са!

151

Мотор с кош

преди 5 години

Ем ко пък...да отбележа ли, че ше взема да си забраня да гласувам за ГребалЪ...или да не отбележа?! Или пък ше взема да си забраня да гласувам изобщо...май. И ся кво, кат имам 20г-30г. кола, която карам от зор и правя по 1000км. на година щот ми иде скъпо всичко в тая улава държава...аз ли замърсявам най-много или оня с ЕУРО 6-7-8 дето и за едно кафе на слиза от нея?