224

Анонимен

преди 5 години

Досега всички нямаше да ги има. Това е голяма конспирация. Сега потеглят към другите населени места. После и в съседните области. когато си изпълнят плана ще спрат.

223

Анонимен

преди 5 години

Най после чист въздух и в Шарково.

222

За 231

преди 5 години

Ако имаше Господ щеше да изтреби онез които му бесеха поповете и взривяваха църквитеАко има наистина ви готви възмездие в Пъкъла;)

221

Анонимен

преди 5 години

Господ гледа!

220

Анонимен

преди 5 години

Убийци! Няма карма която да им е малко. Да убиеш без нужда, ей така от злоба. БАБХ справедливост в България може и да няма, но от божествената справедливост няма да се избавите!!! Жалко за животинките и стопаните им.

219

Iceblast88

преди 5 години

До 111Драги Герберюга - набий си през дебелия комунистически череп, че масово хората против ГЕРБ нямат абсолютно нищо общо с БСП, защото за нас - гражданите на България - комунистите са болестта която трябваше да се умъртви, без значение дали става на въпрос за комунистите от БСП или за комунистите от Герб! Аре взимайте се вече заедно с вождовете си и се махайте от държавата ни. Писна ни да ви гледаме цирка! Комунисти 1 плюят по комунисти 2 и си мислите, че ние незнаем, че сте всичките рода!

218

Cirански резерват

преди 5 години

Световното правителство е определило какво да се гледа на територията на която едно време е била България и всичко друго трябва да се махне.

217

Анонимен

преди 5 години

Нас отдавна ни загробиха. Нищо, че още не са ни зарили. Душите ни са мъртви.

216

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ си подписаха със злаатни букви вече УВОЛНЕНИЕТО.Така е не се разбра убедително има ли чума по овцете , от къде е дошла, защо не са взети необходимите превантивни мерки , а се отиде на масова евтаназия. ГЕРБ всичко купуват с пари, и протестите и животните на хората, но не всичко е пари.

215

профи

преди 5 години

С неадекватните си действия през последният месец, БАБХ се компрометира до такава степен, че удари дъното.Необходими са спешни помени в този вид контрол и поемане на отговорност от виновните лица.

214

111

преди 5 години

Аман от червени *** ... по цял ден няколко трола пишат по всички сайтове коментари против правителството. Толкова си могат БСП, акъл няма плащат на *** за избори и на *** да плюят !А ако пламне чумата в цяла Бг, пак правителството ще е виновно че не спряло чумата в Шарково ...

213

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина имаше болест по животните, ЗАЩО НЕ ГИ УБИ ТЯ, А СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ УБИВАТ ПОЛИТИЦИТЕ?Да има чум@, но тя не е вирусна и за жалост не се лекува с ваксини.

212

Яснота

преди 5 години

Е, поне на цял народ му стана ясно, че го управляват САТАНИ в човешки образ. Проклети да са!

211

Анонимен

преди 5 години

Убийци. С лека ръка затриват и хората и животните на тая територия.Това е истината. Вие сте безмозъчни имперски слуги. Вие сте долна колониална администрация.Вече е невъзможно да скритете грозната истина.

210

Анонимен

преди 5 години

До ДСПич разбра ли колко от тези живоотни не са регистрирани. На всичко отгоре и за нерегистрираните животни ще се плащат обезщетения. После защо не се спазват законите. Френски фирми искат да си гледат животните в България защото им е по-изгодно за пазарите им в Близкия Изток, ти унищожавали ни животнововъдство!!!!

209

HANS GRUBER DIE HARD

преди 5 години

ТАЗИ БОЛЕСТ АКО БЕШЕ ЧУМА..И ТО ОТ АФРИКА, ТЕЗИ ЖИВОТНИ ЩЯХА ДА СА МЪРТВИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 10 ДЕНА !!А ПЪРВИТЕ ПРОБИ СА ОТ ДАТА : 15 И 19 ЮНИИИ !!!! И КОЗИТЕ И ОВЦЕТЕ СА ЖИВИ, И БЯХА ЖИВИ -- ДО ВЧЕРА СЛЕДОБЕД !!БУГГЕРИ---ЛЪЖАТ ВИ ЗВЕРСКИИ...ВЪЗСТАНИЕ ЕЕЕ !

208

Анонимен

преди 5 години

На интернет адрес:oie.int/wahis_2/public/wahid.php/Diseaseinformation/WIРегистрация по дни и заболявания и в кои държави са регистрирани.Тук е истината на сайта OIE World Animal Health Information SistemСело Кости, откъдето започна всичко 04.06.2018 г. не е регистрирано като огнище на чyмa, нито има други регистрирани случаи на чy.мa (PPR) по овце и кози в света.

207

ДС

преди 5 години

Да ще получат обезщетение обаче докато възстановят животните. Да започнат да дават мляко, вълна, агнета..... Западна Европа не иска да имаме животновъдство. Искат да ни продават техните ***.

206

Мда

преди 5 години

Или ние ще евтаназираме Суджуците,или те нас!Ама като гледам-имат голяма преднина!

205

Анонимен

преди 5 години

"Такова безправие не е било и по време на комунизма. Факт"Пр з комунизма ВСИИИЧКИ правя бяха спазвани, синко !