252

1

преди 5 години

До Анонимен-265,от какво да се засрамя бе ганьооооо,от истината,която съм коментирал ли,да не са ти седнали на масата,че си обеднял заради тях,вие един друг се изяждате ,и някой друг ви е виновен.

251

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен.....Ние сме в ЕС и не вижам някой да се е засилил да ни напада.Ще ни накарате да излезем от НАТО,защото "услугата" с вашето "пазене" ни излиза много скъпо и прескъпо.Или ще си създадем собствена отбрана!

250

Анонимен

преди 5 години

До 1До Голям прос,*** ганьооо,гледай твоята икономика ,да върви,умирате от глад,но очите ви са все към чуждата паница,едно ножче за бръснене,не може да правите,седнали сте за чуждата икономика,да плачете.Как не те досрамя да го кажеш?Та нали България е бедна заради вас,15 милиарда отиват от България към Турция и турски самолети ни "пазят" срещу заплащане.От какво ни пазите,бе?Ние сме в ЕС и не вижам някой да се е засилил да ни напада.Ще ни накарате да излезем от НАТО,защото "услугата" с

249

Аооо

преди 5 години

До кога ще пишете глупости журналистите трябва да си плащтате за лъжите мизерници.

248

Анонимен

преди 5 години

пилците се броят на есен......

247

Анонимен

преди 5 години

Ердоган ще помогне на турците в Инстамбул да преминат по бързо с целия град в чертиге на ЕС. ТАКА КАКТО ВОЙВОДИНА Е В ЕС а Сърбия е извън ЕС. Така Европейската част на Турция остова в ЕС. ДРУГАТА С ПО МАЛКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СИ Е ДРУГА ДЪРЖАВА В Азия.На там вървът нещата

246

malkomX

преди 5 години

Eх,мама му стара!Къде е тая пропаст?Все към пропастта вървят,а все не я достигат. От 10 години предричате за колапс,а кервана си върви и кучетата си лаят.За миналата година ръста на икономиката е 7,4.Въпреки срива на турската лира,турчина произвежда и продава на поразия.

245

Анонимен

преди 5 години

Турчолор, я си оправете чумата по овцете и козите. Стига сте ни мърсили държавата.

244

1

преди 5 години

До Голям прос,*** ганьооо,гледай твоята икономика ,да върви,умирате от глад,но очите ви са все към чуждата паница,едно ножче за бръснене,не може да правите,седнали сте за чуждата икономика,да плачете.

243

Голям прос

преди 5 години

Да им е честит държавния глава! Какво недоволстват, нали сами си го избраха?

242

Кико

преди 5 години

Ердоган е пич но реши че е безсмъртен. Ще яде шамари и от Путин и от Тръмп и от Меркел.

241

П.Петров

преди 5 години

КОгато видя, че БВП на глава от населението им е по-нисък от нашия, тогава ще приема, че са по-зле от нас. По данните за 2017 не виждам такова нещо да се е случило, макар да вървят надолу и да са се изравнили с Румъния.

240

999

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО И ЗАБАВНО Е КОГАТО ПОЧНЕТЕ ДА ПОДМЯТАТЕ ЕДНИ ЛИРИ ТУКА В КОМЕНТАРИТЕ !КОЛКО ОТ ВАС ЗНАЯТ ЧЕ : В БЪЛГАРИЯ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ПРИ ЛИЧЕН ЛЕКАР Е 3 ЛВ !В ТУРЦИЯ ТАКСАТА Е 2 ЛИРИ !НЕ ГИ ОБРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА - АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО ЛИРИ Е МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В ТУРЦИЯ И В БЪЛГАРИЯ Е ДОСТАЧНО САМО КАТО ЦИФРИ ДА СИ НАПРАВИТЕ ИЗВОД !В БЪЛГАРИЯ ЧОВЕК БЕЗ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ Е ЛИШЕН ОТ ПРАВОТО НА ТЕЗИ ПРЕГЛЕДИ.в ТУРЦИЯ ЕДИН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО ДА Е ОСИГУРЕН ВСИЧКИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ЗДРАВНИ ПРАВА!

239

Респект

преди 5 години

Ако Ерзоган затрие цяла Турция - ще му окажа високата чест - да отида и да му тегля един хедшот, като на последния турчин на планетата!

238

Анонимен

преди 5 години

На кой му дреме за каквото и да било с икономиката на Турция? Нашето дъно не си ли го виждаме, че и ние натам вървим, та сме тръгнали да се тревожим за турското?

237

Мюмюн

преди 5 години

ЗЕТЯ ЩЕ НИ ОПРАВИ!САМО ЗЕТЯ И НИКОЙ ДРУГ!

236

Osman

преди 5 години

Bosfor, *** ли си, какъв си. Лирата е 35 стотинки, те. явно колосалната за теб сума от 2 000 лири са точно 700 лв. Не знам как оцеляваш с тях в Истанбул, но вие сте свикнали да мизерствате.

235

Анонимен

преди 5 години

Айде да видим ние какво правиме пък тогава да мислим за комшиите !? Сигурно сме цъфнали та вързали ?? Недо-клатени политопитеци !!

234

привет от Германия

преди 5 години

До BOSFORЧе какво са 2000 лири заплата при тази скъпотия бе ?! Само 1 кг. агнешко струва 100 лири !

233

стой си Стойчо

преди 5 години

в България ,маайната й на Анталия !!!Този султан отдавна доведе Турция до икономическа катастрофа , но бедна им е фантазията на турците какво още ги чака с този султан !