96

Стийв

преди 5 години

Спомняте ли си Доктора които уби крадеца в гаража си

95

Анонимен

преди 5 години

Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева......Плиткоумни разсъждения. В България има само 1 крадец, нито 1 повече. Що за логика?

94

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

До ПЛАНА МОИСЕЙБългария е червясала и въшлясала от комунисти!Цвета на народа ни емигрира!

93

ПЛАНА МОИСЕЙ

преди 5 години

До муспСВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ ДОВОЛНО ПРОТРИВА РЪЦЕ..................................Гладът е лош съветникГладно не се стои.

92

Анонимен

преди 5 години

Око за око, зъб за зъб. И човечеството ще остане сляпо и беззъбо. Първо те обзема гняв, иска ти се да отмъстиш на крадеца, после търсиш съдействие от властите и накрая те обзема меланхолия и успокоение, че не си единствения. Че все пак си жив и здрав... до следващия обир.

91

Анонимен

преди 5 години

Ами трепете ги като ги хванете !Ако имате голяма градина ровете ги там, ако не хвърлете го в някой ров.За обществото ще бъе по-добре

90

Анонимен

преди 5 години

"Експертите по сигурност напомнят, че едва 37% от битовите кражби се разкриват". Едва ли повече от 7% от крадците се наказват! Кражби под 100 лв (така четох някъде) се считат за ДРЕБНИ и полицаите не се занимават с тях, но 100 лв за много семейства са МНОГО пари!!!

89

Armagedon

преди 5 години

Прочетете книгата на Егон Ервин Киш-" Раят Америка" за да разберете как са се справили в Америка с битовата престъпност след гражданската война там.Денонощни съдилища и скоропостижно "възмездие". За причинена смърт (умишлено)-наказанието е смърт. За кражба или измама- каторга , а срока според щетата.Така се "засажда" изначално демокрацията а не с мека китка.Имаш право до толкова до колкото не ограничаваш мето право.Закон а не -"врата насред полето"

88

Анонимен

преди 5 години

Докато не се оправи закона за неизбежната самоотбрана крадците ще си вилнеят необезпокояване. Ако знаят, че влизането с взлом може да им коства живота ще се поспрат някак си. Иначе СОТ или локални аларми на вратите и прозорците - това е начинът.

87

Туриста

преди 5 години

И аз на свои ред искам да "благодаря" на престъпниците които свалиха катализатора на колата на паркинга на плаж Бутамята в Синеморец.Пожелавам им със здраве да извадят ценния метал и с чиста съвест да изхарчат парите на за своите деца .Аз колата ще оправя но няма да се върна скоро на БГ черноморието.Пазете се.

86

Жоро

преди 5 години

До маисторите на покриви които ме измамиха и ограбиха като ми взеха 10 пъти от това за което вече се бяхме разбрали. Благодаря, че ме накарахте да спра да вярвам на Институциите Медии,МВР и Прокуратура защото не направиха нищо да ги хванат а ги крият за да продължат да мамят хората!

85

Това е

преди 5 години

по християнските " ценности" - измишльотини за прошката,като ти зашлевят едната страна,ти да обърнеш и другата,и да кажеш благодаря!?!Някой си,ми "забил ножа в гърба",а аз после ще ходя да му благодаря?!?При мен тая отдавна умря!!!Изповядвам принципа:"Око за око и зъб за зъб",на всекиму според заслуженото- по-закон,ред и съвест!!!Казах!!!

84

Дам!

преди 5 години

Тази женичка кратко, точно и ясно е изразила народопсихологията на българина! РОБСКА ПСИХИКА + СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ! "Преклонена глава сабя не я сече". "Надай се на роб - не на гроб". 1337 години история, от които 723 години или повече от половината си история България е била зависима от ромеи, турци, германци, руснаци и евреи. Затова сега сме на този хал! Защото всеки, който ни хване знае, че може да прави с нас каквото си поиска! А ние на всичкото отгоре и ще му благодарим!

83

Анонимен

преди 5 години

Типично за българският народ, ограбват го а той е благодарен че още е жив. Наведена главица... знаете останалото.

82

Анонимен

преди 5 години

Тя откъде знае че е бил мъж?

81

Анонимен

преди 5 години

До 25Аве сладур ти от Джермани няма как да влезеш в днес бг. Освен ако не си българска мобилна карта която да бъде обслужвана от германски мобилен оператор.

80

Анонимен

преди 5 години

До 24Защо ми се струва, че много си чел че съдията е убиеца.

79

Анонимен

преди 5 години

До ВалентинНищо лично! Когато цитираш някой, нечии думи.. послание изречение в кавички. Да се знае е че е чужда мисъл, думи. Ще те обвинят в плагиатство.Без да си искал да плагиатсваш от не знание или от това, че си забравил кавичките си.

78

До 38 и с куче и без

преди 5 години

И защо да не я бяха обрали, ако имаше куче? Един мой познат дето има къща в квартал Модерно предградие в София и имаше голямо лаещо куче, отиде на почивка в чужбина и го бяха обрали. Те бандитите проучват, в някои случаи, кучето умира 1 седмица преди обира, или го тровят с месо като влязат с взлом. Не е гаранция.Искат ли да ви оберат, не знам кой може да ги спре апашите. Знаят и аларми да изключват, поне познатият ми имаше аларма.За съжаление, полицията не ги хваща или ги пуска после

77

Анонимен

преди 5 години

ам чи ключа не го ли оставя на една страна , няма по сигурно от това.