23

Майор Михов

преди 5 години

браво, леевскалар! животът продължава. вадуц ,също.

22

Анонимен

преди 5 години

....до зеления делиормански селянин по долуКолкото да се напъва домусага никога няма да има успехите на двата най велики български клуба ЦСКА и Левски и любовта на феновете към синия и червения отбор, л..ногорец ще си остане едно временно явление и недоразумение

21

мдаа

преди 5 години

Знаете изръзът - присмял се хърбел на щърбел, нали? Е това се случва последните години от 2-та лагера на сини и червени. А че са пълни смешници и инвалиди и ни носят срам из Европа, това не ги притеснява. Важното е единият да е по-добър от другия, няма значение, че акат из Еврапа...Смотове нещастни!

20

Анонимен

преди 5 години

Как не ги е срам и изобщо как може да са толкова нагли тия от Диема да искат пари за продукта който ни предлагат. Та те една проста статистика след мача не ни предлагат. Например брой удари за единия и другия отбор, брой точни удари, корнери, фаулове, жълти картони, процентно владеене на топката. Като ще вдигат цената би трябвало да вдигат и качеството на продукта. Да инвестират в техника. Мачовете да се снимат с повече камери и точно позиционирани, а не да умуваме половин час има ли засада или

19

Анонимен

преди 5 години

Биха с гол от засада. Това фалшиво първенство да се закрие.

18

Анонимен

преди 5 години

Имат цяла година да се подготвят за тежкия двубой срещу Вадуц-2.

17

До чорбар9

преди 5 години

Ако искаш,може да се запознаеш,с правилото за засада брачед!

16

Анонимен

преди 5 години

до 16 Извинявай, но това хора ли са щом гледат тази пародия на футбол предоставена от А група? Трябва много да си се намразил и да си пълен *** за да искаш да гледаш нашето първенство по футбол.П.С. Преди време- като малък да отида на стадиона и да гледам Левски или ЦСКА ми беше една от най-големите емоции в живота...

15

до 13

преди 5 години

има хора които ги гледат ето това искам да кажа ,че не трябва като лотарията да изтръгват на хората последната стотинка от джоба.

14

Пената от Мировяне

преди 5 години

Ех !!! Защо тоя съдия не свиреше срещу ,,Вадуц ,, !!!

13

Прасчо

преди 5 години

Лефски са най-големитеевроидиоти за всички времена.Честито.

12

Анонимен

преди 5 години

do 7 Ти нормален ли си, бе? Искаш да гледаш безплатно А група по БНТ? Нещо повече....Пари да ми дават няма да ги гледам тия некадърници, щото не съм мазохист.

11

Анонимен

преди 5 години

Ко стана с дедо Роси бе?

10

Анонимен

преди 5 години

КЗЛ оле!

9

Анонимен

преди 5 години

Едни куци коне галопираха цел мач, а на края най-големият батаушин вкара спорен гол!

8

Анонимен

преди 5 години

Ново първенство, но всичко си е по старому срещу делиорманците разбира се не се дава дузпа на Етър, чиста игра с ръка на зеления гущер от стената, гейренци побеждават с гол от засада в продълженията и ни убеждават как не можело да се каже със сигурност, вижда се че г...ото е поне половин метър пред защитника на ботевЕ кажете после, че всичко не е платено и договорено в полза на синьо зелената мафия

7

Анонимен

преди 5 години

Голяма полемика тоя гол бе. нито е абсолютна засада, нито е абсолютно чисто положение, на ръба е. но не е явна и драматична засада. в последния момент излиза и се създава впечатление че е 20-30 см засада. айде сега, какви щуротии други сме виждали с метри. хибридите се хванали като удавници за сламка. абе гледайте си там микренския отбор.

6

Анонимен

преди 5 години

"Бизнесмена" Киро Домуза назначен от мафията кога ще премахне таксата за мачовете от а група по телевизията то на мачовете ходят по 100 човека, ама тая *** и гелосана мутра иска телевизионни права ей на това му се вика селска мутра тип бай ***!

5

Анонимен

преди 5 години

С гол от засада, подуенци победиха. Срещу Вадуц съдията защо не им даваше такива подаръци. Направо им давайте трето място и да се готвят отсега за първия мач срещу някой третодивизионен отбор.

4

Гoшу

преди 5 години

Веднъж случайно като минавах през каналите на телевизора попаднах на някакъв български мач и понеже никога не съм гледал, го оставих за няколко минути. Не помня даже кои играха. Ама щях да умра от смях. Ами че те играят като на забавен каданс, едно такова мудно, бавно, игрището имах чувството че го пробягват за 2-3 минути. Супер странна гледка ми се стори :)))