17

Анонимен

преди 5 години

Британската империя забогатяла от търговията с роби .. милиони продадени в робство, робовладелска империя с шовинистична политика налагаща британското влияния с огън и меч и с поредния геноцид. Как може да уважвате това, жалки сте?

16

Ганди

преди 5 години

До По-морскиДали и в Индия са съгласни?

15

Анонимен

преди 5 години

Толкова съжалявам за това че няма как да се помогне на Асанж. Може би за него вече е по-добре да го арестуват. Какъв е смисълът да гасне в тая дупка, без интернет, без достъп до хора и без каквото и да е лично пространство. Тъжно е, че гениален мислител като него ще бъде убит, за да се задоволи жаждата за кръв в САЩ, но светът помни мъчениците си. А Вселената ще се погрижи убийците да си получат заслуженото. Светъл път, Джулиан! Дано да имаш шанс да оцелееш!

14

Анонимен

преди 5 години

Поредния провалил се руски агент.

13

Анонимен

преди 5 години

Великобритания и САЩ са най великите държави в света. Прогресът на човечеството го дължим 99% на тях. Просто трябва да се прочете историята. От друга страна русия върна половината свят в каменната ера само за сто години, като започнем от Южна Америка, Африка и Азия (без Южна Корея, Япония, Сингапур, Хонг Конг, Тайван).

12

По-морски

преди 5 години

До МорскиИ да довърша - ако Британците са варвари, ти си астролопитек, а обичните от теб държави са първобитни в най-добрия случай .

11

По-морски

преди 5 години

До МорскиВсеки който е чел малко история знае, че Британската Империя е била най-прогресивната от всички. Във всички територии които са имали, първо са ги еманципирали без кървави войни и второ са ги оставили в много по-добро състояние от това в каквото са ги намерили. Виж всички арабски, франски, холандски, испански, руски, и т.н. не пускат територия докато не видят кръв и са ги оставили в мизерия. Не знам какво толкова не им харесвате на британците...

10

...

преди 5 години

Трабва да се види каква информация има за онези данни които ги изнесе малко преди изборите в САЩ. Много симпатичен ми беше преди време, докато не помогна на Тръмп да стане президент.

9

Морски

преди 5 години

Англосаксонците са убийци.Варвари.

8

do 5

преди 5 години

За комсомолските години на Меркел и КГБ службата на Путин няма как да има тъй като тоя изнася информация за актуалното време, а не за преди 20-30 години. А за останалите има. Дори и за съвременна България има данни, друг е въпроса че са неудобни и нашите продажни "медии" не пишат за тях. Трябва да се разтърси човек.То не става само с ядене, трябва и акъл да вкараш!

7

сдс активист

преди 5 години

Путин е виновен

6

Анонимен

преди 5 години

Да си го прибират в Москва.

5

Анонимен

преди 5 години

До 2- задай си въпроса: защо няма от Асандж сведения как е при бай Юнкер- стар далавераджия , как са минали комсомолските години на г-жа Меркел ,как е работил скромният товарищ Путин в КГБ-само подреждал вазите с цветята и тогава се замисли за сламката в очите на другите...вечно гледаме в чуждото канче , а нищо не сме направили за нашето

4

Мда

преди 5 години

Би било кофти край край за Асандж,но това положение не може да продължава вечно.Тоя човек има огромни заслуги към човечеството и не заслужава смърт в лапите на американците!

3

ТHE Патриот

преди 5 години

Това е недопустимо ,продали са се !

2

Анонимен

преди 5 години

Ми драма не е, но те ще го предадат на сащ, а тамошната "демокрация" ще го натика в някой зандан и ще го ликвидира.А благодарена на Асандж поне има черно на бяло доказателства, че уж демокрациите не са по-малки пререстъпници и с гангстерско поведение от т.нар. диктатури. Разликата е, че едните действат само в рамките на дърржавата, а другите И към останалите държави.

1

Петух

преди 5 години

Ленин Морено ще предаде Жулиян на сoросоидите и жендърите.Каква невероятна драма, уважаеми зрители и радиослушатели!