7

наблюдател

преди 5 години

Пускайте чиляка, той от добротата си страда. Примолил им се е сигурно автокрадеца с тънкото гласове, разкайваики се за кражбите, че трябва да иде да види малкото си дете, болна майка или баща и от човещинка. От добро сърце, пуснали го за малко, хора сме все пак, не е извършил престъпление, не е хванат надзирател и с подкуп. С чисто съдебно минало са надзирателите , съжаляват за стореното. Така поне виждам аз версията на надзирателите в съда.

6

Роб на влаЗта

преди 5 години

И що не влизат в затвора веднага тези "полицаи"....Охраната на затворите се извършва от служители на правосъдието -нямат нищо общо с МВР .

5

Анонимен

преди 5 години

МВР - смърди на корупция и връзкарщина....

4

Имайте предвид

преди 5 години

Че кметицата на Младост, Иванчева не е при мъжете!Ако някой е пускан "презоградско", то 99,9℅, е от т.нар. места със свободен режим ,напр., Казичене, и подобни, на доверие.Там и без това не е затвор!Всеки, който иска може да излезе повсяко време.

3

Анонимен

преди 5 години

НАЧИ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОТКАКТО Е В ЗАТВОРА СИ ИЗЛИЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ НА СВОБОДА!!!НО ГМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ КОЯТО НЕ Е ОТ ГЕРБ Я ДЪРЖАТ ЗА ЕДИН ПОДКУП ЗАКЛЮЧЕНА В ИЗОЛАТАРО КАТО ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР И ПУСКАНЕ НЯМА !!!БОРИСОВ Е ЧИСТО ЗЛО И ТОВА КОЙТО НЕ ГО ПРОУМЯВА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!

2

Анонимен

преди 5 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ДНИТЕ В КОИТО ГИ ПУСКАТ СИ СЕ ЗАЧИТАТ ЗА ИЗЛЕЖАНИ!!!!НАЧИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА А ТЕ ГО ПУСКАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ :DКАТО В ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ГО ПУСНАЛИ 6 ПЪТИ НА СВОБОДА !!!ЕГАТИ И ЗАТВОРА ЕГАТИ И ИЗМИСЛЕНИТЕ ОБЩИЖИТИЯ ОТ ЗАТВОРНИЧЕСКИ ТИП!ЕГАТИ И ЗАКОНИТЕ НИ ЩОМ ПОЗВОЛЯВАТ ТАКОВА НЕЩО!!!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ГЕРБ НАЙ-ВЕЧЕ И ТОВА НАРОДА ТРЯБВА ДА ГО ПРОУМЕЕ!

1

Анонимен

преди 5 години

Пускайте го и този мърляч, ще почне и той да се отчита. Както правят всички мършички на държавна хранилка.