34

АЛО,

преди 5 години

***,ЗАЩО ИЗБИХТЕ ЖИВОТИНКИТЕ НА ХОРАТА--МНОГО КИНТИ СТЕ ГЕПИЛИ ПО РАЗНИ *** ПРОГРАМКИ...А--ЕЙ,ГОЛЯМА МАФИЯ СТЕ--КРАДЕТЕ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ...

33

Анонимен

преди 5 години

Kостюмите са за еднократна употреба бе, позитански ***!

32

а

преди 5 години

Разпространители на заразата са така наречен ветеринари. С едни костюми те влизат при така наречените болни животни и после с същите тези костюми при други стада. Вместо да вземат проби от животни да вземат проби от своите костюми и мръсни ботуши с които пренасят зараза от болни на здрави животни. Това се прави за да се унищожи поминъка на хората от региона по заповед на управляващите - за това пращат и жандармерия да ги пази.

31

а

преди 5 години

Разпространители на заразата са така наречен ветеринари. С едни костюми те влизат при така наречените животни и после с същите тези костюми при други стада. Вместо да вземат проби от животни да вземат проби от своите костюми и мръсни ботуши с които пренасят зараза от болни на здрави животни. Това се прави за да се унищожи поминъка на хората от региона по заповед на управляващите - за това пращат и жандармерия да ги пази.Надявам се този коментар да не го премахнат .

30

socialen

преди 5 години

Хората не вярват в държавните институции, управлявани от типове като Борисов.Съмненията с/у Държавата показват само едно -Борисов окончателно превърна България в Бананова Република.

29

Анонимен

преди 5 години

Как така няма да могат да вземат проба бе? А полицията къде е?

28

анонимен

преди 5 години

Герб+дпс=африканска чума в сс.А къде са парите за приюта за кучета;вижте Как и кой ръководи;Вижте ветеринар. органи в сс-тройка джии, алкохолици,начело дпс.Гнезда на наши хора-да и, полиция,община,учители...Навсякъде връзки.Там гласуват герб и дпс.

27

Белият Рицар

преди 5 години

Ама после, ако наистина се окаже, че тия животни са чумави, и ви натръшка, ще почнете пак, ама правителството виновно, държавата такава, защо не взели мерки, Бойко виновен, такъв онакъв.....

26

Добиче

преди 5 години

Балканецът, явно африканска чума не Го мори...?(сигурно в БГ сме получили имунитет покрай играчите на Лудогорец?)Дано наистина да са здрави животинките

25

Анонимен

преди 5 години

Ауууу, псевдо жypналята от дpиc.бyлгapиcтан пак се изложиха в стил Потрошанов - пробите са под 100(99) и 2 от тях са ПОЛОЖИТЕЛНИ!!! Не са отрицателни! Василия, ти пияна ли си?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Цял месец вече не измират животните, що така? Е, онези, дето ги утрепаха *** "ветеринари" не се броят.

23

Нищо не разбирате

преди 5 години

тази ч у *** е от доброкачествената, тя не мори, а се лекува с еврофондове. Лекарството се прилага външно, в джобовете на управляващите герберасти. Ама вие не сте ветеринари, няма откъде да го знаете това.

22

анонимен

преди 5 години

Връзки,Рушвети, любовници.Така си намираш работа в провинцията или град като сс.Там ги предупреждават, от60000х град за 15 години герб прочисти града на 10000души барабар с селата.Да им е честито!

21

аноним

преди 5 години

Вие вярвате ли за 1та проба.Ако я е имало изобщо трябва да се назове име град атоми споменабат анонимни проби от кои то 1 положителна.Как анонимна проба и то 1 ще ти бъде базисна?Предупредих а сс да колят ***,идва чума.Нали има в града назначен ветеринар към прокуратурата,и 40 ветеринарни доктори.Катоми сложат и вет.фелдшер и става голям брой .Сс не е голяма община,само за любовнищците и частните кабинети ли мислят.Усвоени те пари за приюта,а и колко наши хора има,начело с Халид. .

20

Анонимен

преди 5 години

Ей, троловете вече съвсем изтрещяха - почнаха и да блеят! Какво ли не прави комунистическия ***-*** за пари(рубли)?

19

Анонимен

преди 5 години

Кака Анна може да ги удуши с голи ръце тези "ветеринарчета"! Вчера потрошан се изниса като ***, днес някакъв толуп минаваше постоянно в обяснителен режим и се оплете като пате в калчища! Да вземат пример от Слънцеликия - минава храбро в нападение със запушени уши и отворена уста!

18

Анонимен

преди 5 години

Аз ако съм някой шеф в БАБХ, директно им удрям една карантина на тия овчари и нека си гледат как им измират животните в кошарата. Ако пък се окажат здрави, няма ядове, ще се спестят пари от изследвания. Ама да се грижат за тях и да им плащат от нашите данъци безумните 300 лв. на глава - е за това трябва да протестираме.

17

Гошо

преди 5 години

Абе май тия европейски *** искат да затрият всички наши жилави породи и да ни ги подменят с европейски меки китки.Щом нашите кози не мрът от чума тогава какъв е проблема?Или много издържливи породи или чума няма.

16

Добиче

преди 5 години

Нали страхът е да не ги заразят, "докато взимат проби"?. Ако има зараза, то има и инкубационен период,...карантината вече е налице. Ще видим?

15

Лев

преди 5 години

Ба ко толкова? Кат не дават, слагате една 3 годишна забрана от последна положителна приба, за продажба на млеко и месо от района и воала. От *** 20, да им купуват на черно месото, ако искат и за ръсия да изпращат.