36

Иванов

преди 5 години

В тази партия ГЕРБ явно има отдел за измисляне на нови данъци/акцизи. Ако тези се задържат на власт още година-две ние обикновените хора ще станем свидетели на нови данъци. Таксите отделно. Хората намаляват потреблението си за храна, облекло, лекарства, отопление, вода за да плащат данъци. Следва: за дима от комините, за отделяне на метан, за дишането, за липса на деца, за светенето на светофарите /само за шофьори/, за отвеждане на дъждовната вода, и т. н. Само подсещам мислителите.

35

Анонимен

преди 5 години

До РосенBravo Rosene za kompetentno podnesenata Informazia. Ochevidno obache ne se cenni ot mnozinstvoto, zastoto dumite ti iziskvat razbirane i nachetenost.

34

Тато из Правец

преди 5 години

Нема по-проста и крадлива власт в 1300-годишната история на България от тая на ГЕРБ !!!

33

Активист на БКП

преди 5 години

Скоро и на лекарствата !!! Да има за къщи по Лазурния бряг на герберските велможи...

32

Гoшу

преди 5 години

Бандерола ще го слагат на всяка халба, когато ти наливат бирата и после ще трябва да го дъвчеш :)

31

123

преди 5 години

...Въвеждат бандерол на наливната бира....Що за простотия? За сведение - Първата Руска революция от 1905 год. е избухнала, поради вдигане на данъка върху водката!

30

Анонимен

преди 5 години

Не ке да има живот в Тикволандия,то е пределно ясно.

29

Росен

преди 5 години

Оскъпяването ще е 0,032 лев- стойност за хартиен носител/ бандерол/. По закона за АДС всеки производител е акцизен складодържател. По просто обяснено, акцизна стока се произвежда в акц. данъчен склад, които всеки производител вече го има. И не си мислете, че се прави заради тези 3,2 стотинка за бандерол. Прави се заради ДДС, защото повечето пълнят многократно кеговете, като избягват плащането на акциз/ който е нищожен- 1,2*хлт.*градус плато/, но и избягването на ДДС; данък печалба.

28

Анонимен

преди 5 години

Тия гробари само въвеждат все по високи цени, не се наядоха не се напиха

27

Анонимен

преди 5 години

В тази държава на овце,всичко се прави за да не се чувства комфортно и с пари всяка овчица дала вотът си за клонирана от БКП партия ! Бандерол трябва да се слага на гласоподавател за да се разбере дали става или не става за гласуване,а не на бирата ! 29 г. всеки политик ви казва"ПАРИ НЯМА",предните ги окрадоха, затягайте коланите...е не се ли удушихте бе овце ? Как за другите бивши соц-страни има пари за прогрес в тази кошара все няма...не ви ли омръзна да ви мамят по един и същ банален начин ?

26

Ееее

преди 5 години

Тези герберасти скоро и на *** ще сложат бандерол

25

socialen

преди 5 години

Това е "визита" на Борисов и ПП ГЕРП за България -Бандерол!

24

socialen

преди 5 години

Борисов издумка па парите и сега се чуди как да пълни Хазната със свежи средства.

23

Плача

преди 5 години

Плача за ростислав. Честен бг бизнесмен който не плаща осигуровки! Нито данъци! А само на жена си ходенето до париж всяка седмица!

22

Гост

преди 5 години

Обемните холограмни стикери са цяла група луди. Не е само един. Имат и асоциация. Не са у ред. Този специално кук у н дрел ходи и къка по всички форуми и е голям куриоз. Той е обемно холограмно обсебен и се увива с кухненско фолио, за да не го достигат лъчите.

21

чарли

преди 5 години

Бандероли и за минералната вода,а за изворната по-голям акциз !

20

Анонимен

преди 5 години

Чакаме винетки за пешеходци и акциз над въздуха за дишане. С герп към прогрес...

19

Име

преди 5 години

невероятно! лунно! марсиянско! течен бандерол обвива територията с център на управление течен ишияс.

18

Какво следва от това

преди 5 години

Е как какво следва от това ? Следва покачване на цената,за което ще го отнесе крайният потребител,или просто казано народа.Това е според съвременните икономически закони.Има много учебници и буквари за парите,в които пише как се правят и управляват,че са сила и власт,че който ги има се доближава до боговете.Но никъде не пише какво е основното им свойство .А то е да се обезценяват във времето чрез инфлация,за да може трудещият се да си остане трудещ се,а олигархът,олигарх.Това е законът на парите

17

Кехлибаров

преди 5 години

То пък кой ли пие наливна бира в тая бедна държава?Надува масово народа ПВЦ бира,която е някаква измишльотина и си мисли че пие бира.