188

Въпрос

преди 5 години

Коя е системата, за да преценя алтернативата? То и Слави е против системата, ама и той не знае коя е тя?!

187

Анонимен

преди 5 години

Комунистите веднъж "смениха" системата като се преименуваха на социалисти,създадоха мутрите,поделиха си парите на народа,раздадоха ги на свои хора,създадоха дебеловратите"бизнесмени" и мутродемокрация.Сега по обратния ред ли ще сменят системата?

186

Анонимен

преди 5 години

РЗИ ПРЕДУПРЕЖДАВА- ОТ ЦЕНТАРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ СИЛНО ТОКСИЧНИ О Т П А Д А Ц И. ЛЪЧЖИ, КЛЕВЕТИ- ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В ДЕЙСТВИЕ.

185

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ ТЕТКА Е СИЛНО ТОКСИЧНА.

184

айде!

преди 5 години

Бойко денем строи. Курнелията нощем събаря. Така не може. Всички трудолюбиви хора трябва да поставим тази антагонистична жена на мястото и.Тези които правят всичко за да са в тежест на държавата трябва да бъдат освободени от работните места и чемодан, вокзал -> Масква!

183

Анонимен

преди 5 години

Пълно ръздъжавяване- приватизация. Всичко да мине в частни ръце както е на Запад. Сега се хаби безмислен труд с много, много държавни пари на вятъра.Масово хората бягат в частни фирми на запад а не работят в Бг.

182

Анонимен

преди 5 години

ZA KONCESIITE SYM SYGLASEN NE MOJEDA DAVASCHSTRATEGICHESKI NESCHTA I POLEZNI IZKOPAEMI ZA 1 LV ZA 100 GODINI NE I NE

181

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ Ч Е Р В Е Н А Т А Ч У М А. КОЛКОТО ПЪТИ УПРАВЛЯВАТ ТОЛКОВА ПЪТИ НИ ЗАКОПАВАТ. НАД 300% ИНФЛАЦИЯ 1 ГЕР МАРКА 1000 ЛВ, 1 ДОЛАР 3000 ЛВ, ФАЛИРАХА 12 БАНКИ, ПОЯВИХА СЕ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА С ПРОТЕКЦИЯТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА, СЛЕД ТОВА ГРЪМНАХА, ПОСЛЕ ГРЪМНАХА И ОЩЕ ЕДНА ТАКОВА, А СЛЕД ТЯХ ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЕДНИ 4 МИЛИАРДА- Б А Н Д И Т И- А ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА. ВСИЧКИ РУСОФИЛИ СА ОТРОЧЕТА НА Б А Н Д И Т С К А Т А БСП- АМА ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА МИГРИРАТ КЪМ РУССИЯ.

180

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ за 10 години съсипаха държавата. Никога България не е била толкова бедна и мизерна. Бойко сериите му от провали обрекоха българите да търсят спасение навсякъде по-света. Благодарение на ГЕРБ младите и умните избягаха. А за БСП... след последният им мандат имаше дребен и среден бизнес. Имаше някакъв стандарт на живот. Хората живееха много по-спокойно от колкото сега!

179

глупости

преди 5 години

До ГoшуНапротив, много даже ги отваря за процентите,дето влизат в личната му сметка!

178

Vuzmezdie

преди 5 години

След като баба Партия се справи-пребори с ГЕРБ, то следва да смени системата. Заглавието мяза на оня виц за комунизма - общи ще са кравите, общи ще са жените.Нямате деца - ще ви направим и деца!Всезнайковци!!!

177

БСП Системата

преди 5 години

Живков, Лилов, Луканов, Младенов, Виденов, Гечев, Премянов, Чичибаба, Овчаров, Станишев, Първанов, Радев .....

176

Гoшу

преди 5 години

Бойко ме дразни, че си затваря очите за Лукойл и че не прибира данъците за милиарди от тях, щото играе белот със Златев.. Ама тия нещастници от БСП ако дойдат, пак ще е същата хава. Р.Овч. бил във управителния съвет на Лукойл. Така че ГЕРБ, БСП, ДПС, който и да дойде, се е къса клечка и всеки си гледа далаверите, не народа. Затова всеки поединично да гледа да си оправя положението :)

175

Гoшу

преди 5 години

Леле, леле, какви глупости на търкалета говори и само за прости, селски хорица, дето знае, че ще ги харесат. Щяла да спре концесиите. Ами това значи почти фалиралото БДЖ съвсем да фалира. Плажовете и те да не се давали на концесия. Ами кой ще ги поддържа бе, държавата ли? Егати и простотиите. А другото дето ще го дават, да бъдело с конкурси. Смятай как корупцията ще се увеличи поне 10 пъти и какви пари ще се разиграват под масата.

174

Анонимен

преди 5 години

При коомунистите има само фалити на България - при Живков са 3 пъти, след Живков още 3 пъти!Стига комунисти на власт!

173

Иван Н.

преди 5 години

Пази Боже! Няма нужда от още катастрофи. Тъкмо мръднаха нещата и пак да се връщаме назад! Не, благодаря другарко Нинова!

172

Анонимен

преди 5 години

Че системата ИМ ни убива е вярно.Системата обаче не е на ГЕРБ, а на 0.001% свръхбогати.Герб са просто марионетките ИМ.Че ТРЯБВА да се смени системата ИМ, трябва.Мерките във визията на БСП са добри, но крайно недостатъчни.ГЕРП и БСП са СИСТЕМНИ партии.Не вярвам в осъществяването на тази визия с този личен състав на БСП.Разкарайте старите бесепарски милонери от редиците си.Сложете нови неопетнени хора начело които двъхват поне малко ДОВЕРИЕ.И успех в осъществането на ВИЗИЯТА.Ра

171

муспи

преди 5 години

Зад всеки пушек има огън. Може би евреите се гласят да правят нова рокада във вечната власт, и ППП (Партия на Професионални ***) да започва да се врежда в новото Добрутро.

170

муспи

преди 5 години

На каква система предлагат алтернатива, когато си е все тая от 9 Септември '44т. до сега?

169

Имитация

преди 5 години

Г-жа Лъжа се прави на ощракана лелка.