7

хахо

преди 5 години

КЗК с точно същите аргументи отхвърлиха и покупката на нова тв,което е много странно.Все пак телевизии много.Имам чувството,че в тези администрации решенията вървят на конвейр, копи-пейст,подпис след подпис,печат след печат,колкото да си оправдаят заплатите без да вземат под внимание същността на всяка една сделка.

6

Анонимен

преди 5 години

Тасев, ти ли консултираш Гинка? Това, което говориш не е експертно, а лобизъм!

5

до Икономов

преди 5 години

Човек чак не ми се вярва, че си толкова "умен". Сигурно се гъбаркаш? Но ако говориш сериозно, тези за които говориш са застрашили само собствения си живот, а не на 3 мил. Освен това Гинка е само кукла, управлявана от октопод, който се крие зад завесата. тя просто се е заложила за някоя пачка.

4

до икономов

преди 5 години

Абе мой, говорим си за огромна част от енергетиката на България. Какви жени, какви самолети, какви 5 лева? Фирма с няколко фотоволтаика ще поддържа електропреносната мрежа на половин България, алооо!

3

Икономов

преди 5 години

Не мога да разбера защо отказват на г-жа Върбанова шанса да се справи с проблемите на ЧЕЗ! Какво като е жена, защо пък да не се справи?Какъв е този пещерен сексизъм? Та вижте само колко много жени са постигнали велики неща - Валентина Терешкова и Светлана Савицкая да летели в Космоса! Какво като са жени?!Дори и е Америка виждаме Емилия Еърхарт - първата жена-летец. Ами Сабиха Гьокчен - първата жена военен летец?Какво като г-жа Върбанова е жена? Докога ще робуваме на пещерен сексизъм, докога?

2

Бай Фидан

преди 5 години

Ей,таквиз ми ти професорчета!Докараха,България до днешното дередже!Много ниски и жалки,посткомунистически отрочета!

1

Анонимен

преди 5 години

"Според проф. Атанас Тасев няма достатъчно сериознa обосновка в решението. КЗК няма аргументите, които биха защитили тази теза."Професора ще го посъветвам да си включи главния мозък. Появява се никому неизвестна госпожа, която с една камара заеми се опитва да придобие сектор от сферата на националната сигурност, пред който нейният бизнес е като улична сергия.