7

Гробокопач

преди 5 години

Пора, вместо да обещава, каквото и да е, да си подаде оставката! От него се иска, само оставката, нищо друго. Да не говорим, че, ако Бойко я подаде преди него, ще му спести това усилие.

6

чичото

преди 5 години

Бай Фидане, в Кости умряха животни... и чак тогава откриха чумата! А едно яре е 100-110 лв като го продаде, козата се продава за 70-80 лв!!!!! Обезщетението е 190-220 лв!!!! Можеш ли да смяташ?

5

Анонимен

преди 5 години

Герберотъпчета , защо вашите ветеринари не можаха да различат ОВЦА от КОЗА и написахте ,, СЪМНИТЕЛНИ " ПРОТОКОЛИ на овцевъдите и вдигнахте народа срещу държавата ??? Скоро ще започнете да отричате за ч.умата , както го прави Собственика на ГЕРБ .

4

Бай Фидан

преди 5 години

Лаик съм в тази област!Но някой във форума знае ли да има поне едно умряло животно,от тази болест,в тези села?

3

Нали сме Европа

преди 5 години

Комунистическо заплащане ли да искат, в таз Демокрация. Това е труд, храна и всяко животно е реалното им препитание. 300? са малко за Европейски стандарт

2

Заповед от ЕС Няма

преди 5 години

Така е, сулю и пулю т.е два пъти сваленото правителство и компания, без никакъв законов предтекст (дори при позитивни проби, в демократични държави се отцепва и лекува) пробваха поредния геноцид срещу МНОЗИНСТВОТО. Ми...нема да им се получи...вече и световни медии са алармирани за безобразното заколение...аман.Граждански права се отвоюват, от Народа, за Народа. #ОСТАВКА

1

Анонимен

преди 5 години

Явно в Ямболско фермерите разбират много повече от ветеринарните лекари.Свещена простот(а)ия!И, забележете, предявяват искания за 300 (триста!) евро обезщетение за животно!