117

Даниел

преди 5 години

Алооо Бащата каквато си я възпитал такава ,ще я търпиш ,ако трябва и впзатвора ще влезе за заради побоя .Отгледал си модерна дъщеря наркоманка,алкохоличка и бог знае какво още . Това е от възпитанието 😀😀😀

116

Затвор за Габи!

преди 5 години

Ей, ама много, много нагли родители има ревливата, лигава, агресивна ! И мазен, гнусен адвокат има, от чиито идотски оправдания ми се повдига!!! Мястото й е в затвора, опасна е за обществото!!!! Какво още да я чакаме да извърши? Убийство заради нещо си ли? И после да отрича. Ай сектир!

115

Темидор

преди 5 години

Време е за гласуването на закон който да постановява и споделено наказание със това на виновния обвиняем АКО адвоката по време на съдебния процес се възползва от пропуски в закона за да оневини клиента си ,ако симулира заболяване , ако умишлено отсъства от дела за да протака делото или прикрива доказателства в полза на виновния .

114

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да обясни на мамата на Габитуу че дъщеря й не е най -големия престъпник НО Е ПРЕСТЪПНИК и трябва да бъде наказана . Точно от законите за които маменцето пита .

113

Анонимен

преди 5 години

Защо удари момичето в дискотеката, дрогиран napцaл такъв!!! Точно в пандиза трябва да гният uзчaguя като теб!!!

112

Анонимен

преди 5 години

На опасните за обществото мястото им е в затвора.

111

Некъф

преди 5 години

Га яде кифтета не рева, а сега ривеш помио дрогирана

110

Хари

преди 5 години

Абе за такива пияндета и наркомани веднага затвор бях изтеглил кредити да купя колата залжих жилище то а тази ми смачка колата няма с какво да ходя на работа няма пари заради нея ще ми вземат жилище то сега половината заплата давам за такси тази кола е семейна представете си цялото семейство с такси да се движи

109

Ddd

преди 5 години

Дрогирания ром дето намужка с нож младежа в рейса е на свобода и никой не казва нищо, но мацката за един шамар, трябва да я тикнем в затвора. Ценностната ни система доста се е поизкривила.

108

He4oBeK

преди 5 години

Възмутително!

107

Ха

преди 5 години

Ще я пуснат ама можеха да са хора не коли ...

106

Анонимен

преди 5 години

Няма да е голяма загуба да се обеси на площада. Но предвид нейните проблеми със самочувствието е по-удачно да мете улици или да мие подлвзи и тоалетни, малко да се върне в реалността.

105

Анонимен

преди 5 години

Интересна дефиниция за безобразие имат в това семейство :) Тая *** дето се друса на пилон и без и се трепе по дискотеките и реве по поръчка не е безобразие, а съдебното решение било. Много интересно семейство с интересни разбирания. Пачо изказал ли е какво мисли по въпроса?

104

Хахахахахаха

преди 5 години

Професионална "танцьорка на пилон" , с консумация -ДЕВОЙКА !!!!Хахахахахаха, б***си вица, честно,точно за тая разпopетина да напишете, че била "девойка", хахахахахах!

103

Ddd

преди 5 години

Няма си късмет Габи, ако беше ромка, щеше да си прави каквото си поиска, щеше да бие доктори и медицински сестри и полицаи, щеше да се вози без пари, щеше да си хвърля камъни по влаковете, щеше да пребива възрастни хора по селата и най-важното щеше да си е свободна като птичка. Но за лош късмет, Габи е българка, а за българи прошка няма.

102

Анонимен

преди 5 години

Какво лошо има да поседи в ареста като е била безпризорна последното десетилетие и родителите й сега се сетили какво са отгледали? Защо да трепе хора на воля?

101

Анонимен

преди 5 години

То с тази теза "Най-големия престъпник ли е". То направо да закриват съда. Не може 10 коли подред да мачкаш като ***. Да те пуснат все пак, а ти да почнеш да трошиш носове. Гнусна наркоманка, пък държавата била виновна и видите ли милата как страда! Ми пуснете я и пак ще се надруса и ще прави дивотии. Посло ще реват пострадали, че държавата я е пуснала да безчинства.

100

Мимокмок

преди 5 години

Нарушила е закона и ще си плаща!Да ни писне от връзкари и привилегировани!!!!

99

Fck

преди 5 години

Тая малка пикла да си стой зад решетките. Там по далеч от цивилизацията явно това същество не оже да се вписва правилно сред хора ;).

98

nina

преди 5 години

#111# Всъщност тук мисля че си права-аз съм българка и смятам,че за определени тежки престълнея срещу личността-трябва да има смъртна присъда. Аз не мисля,че обществото има полза от това да има психопати тежка форма наоколо.Моето лично мнение е че за всяко престъпление трябва да има наказание.И обществото няма никаква полза да пуска рецидивисти на улицата.Това е моето мнение .Труд,труд,образование и труд.А Габито,ако имаше проста представа колко струват щетите,които нанесе на тези 10 коли и колко дни и нощи ще и отнеме да ги изплати-съмнява ме да ги беше помляла. Но Габито няма идея,за което