23

Бираджия

преди 5 години

Ох, биричката свърши. Отивам да си взема още 6-7.

22

Симеон

преди 5 години

Не съм спал цяла нощ, след като публикуваха вчера тази потресаваща новина. Моля ви, дайте нови факти! Пишете на всеки пет минути за Ивайла! Как е, къде е отишла, с какво е облечена и т. нат.! Защо за Кардашиян може, а за Ивайла - не?

21

Анонимен

преди 5 години

И като каква се подвизава в Дубай?

20

Анонимен

преди 5 години

Местим го...

19

Анонимен

преди 5 години

За да е брокер, трябва да знае перфектно езика. Делови език! За да продава в Дубай, трябва да знае тяхното законодателство и техните анекс към договори и подобни..! Тя първо трябва да научи мениджърската част на продажбите на имот, след това законодателството им и да търси клиенти. Т. е, трябва да си изкара училището. И след това да премине към съществената част, покупка продажба. Дотогава в Дубай ще изглежда, така. Така се става "брокер". Не е толкова лесно,хората не са толкова неглижирани.

18

Анонимен

преди 5 години

За да е брокер, трябва да знае перфектно езика. Делови език. За да продава в Дубай трябва да знае тяхното законодателство и техните анекс към договори и подобни.. Тя първо трябва да научи мениджърската част на продажбите на имот, след това законодателството им и да търси клиенти. Т. е трябва да си ми е училището. И след това да премине към съществената част покупка продажба. Дотогава в Дубай ще изглежда, така. Така става "брокер". Не е толкова лесно, тази работа хората не са толкова заблудени.

17

Ева

преди 5 години

Ама колко сте злобнииии. Бас хващам, че нито един от вас не я е виждал на биво , камо ли да я познава... злобен народ сме и това си е...

16

Анонимен

преди 5 години

99,8% от жените, които не са родени в Дубай са там за да се продават.Особено рускини, българки, украинки

15

Анонимен

преди 5 години

".............тя заема позицията брокер" на недвижими имоти е нещо като разсилен.Или с други думи НИКОЙ!!Само че в Дубай жените от Източна Европа рАботят една друга "работа"Била "най-древната професия".Та варненската джудия по-скоро се е обърнала към "древността" щотос имоти ще пукне от глад.

14

Анонимен

преди 5 години

В Дубай се котират амазонките, които гледате по карнавалните в Рио. Една няма да изглежда по този начин. Но, мъжете в България от време оно харесват, този тип жени които са с визия от лагер на Аушвиц. Но вече никъде не се харесват подобни жени със сиво излъчване изцъклен поглед и изтерзан външен вид.

13

Абе

преди 5 години

Тая какво работи в Дубай, сигурно е инженер в атомна централа?

12

Анонимен

преди 5 години

Тази фъфлеща грозалия фенове никога не е имала.Имаше клиенти преди,сега и това няма.

11

Анонимен

преди 5 години

Една бременност ще и се отрази добре.

10

Анонимен

преди 5 години

Начална фаза на анорексия. Явно високия стандарт в Дубай и се отразява зле.

9

анонимен

преди 5 години

Кви ,,фенове " на тая кукумявка , бе ?!?! Нещо май сте изкукали днес ?!?! Някой от тъпкачите и може да си спомня за нея , ако е била добра и толкоз !

8

Дубаец

преди 5 години

Ахахахах - "брокер", ахахахахахаха - в Дубай!?!?!Ахахахахахах,ще се пук//На от смях!!Имала фирма и "работела"...."фенове!?!?!?! Бях и забравил името на тая,покрай (дупа//ри,герита,тити,мити,гущери, джизаси и т.н.)Е,наистина се посмях от сърце!!!!

7

Саки

преди 5 години

Е някой арабски клиенти си поръчват Мумията, нали все пак са в пустинята. Най различни фетиши има.

6

чарли

преди 5 години

Ама какви джуки !

5

Анонимен

преди 5 години

В Дубай цените на повикване са по-високи, но се изисква конкурентна фигура. Нали мацо, мароканките са доста скъпички...

4

Анонимен

преди 5 години

Фенове??????????????????????????????????????????????