15

fake news

преди 5 години

превод: търсим роби за 100Е на месец, 28 дена, 14 часа смяна да си избием тарифите за де не вдигнемт цените на мазните мериканци.сега, интересно, къде ще намерят роби да им работят на поточната линия? ша строим завод у бг, ша внасяме работници от северна кореа. супер :))))))

14

Анонимен

преди 5 години

До Отговор 12Сглобяването на чужди автомобили или производство на части за тях не е българско автомобилостроене.

13

До този под мен

преди 5 години

Лицензите за производство на Реното и Фиата бяха прекратени, поради нарушаване на лицензните условия. Според тях, продукцията е трябвало да е изцяло за вътрешния пазар, без право на износ. А ние сме си изнасяли тихомълком. Вината е изцяло наша.

12

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 3 Ти четеш ли какво пишеш? Руснаците не могат да направят кола , та ние ли .Руснаците ни спънаха през 70-те години , когато зглобявахме Рено 8 -10, Фиат 124, москвич.Тогава изпуснахме влака. Сега е невъзможно да направим собствена кола. А и няма нужда.Дано някой от големите производители да се излъже да дойде тук.

11

Мнение

преди 5 години

Много добре , само че Сената няма да позволи на Тръмп да направи тази глупост.А дали някой ще дойде у нас , ако все пак се случи?

10

Анонимен

преди 5 години

Ако това са го изчислявали доцентите, които са ми преподавали, не им вярвайте!

9

Анонимен

преди 5 години

Видя ли "Made in BG" НЕ КУПУВАМ!!!Същото важи за всяка дуга източно-европейска територия, азиатските "тигри" и т.н.ПРАВИЛО!!!Което никога не нарушавам.*** винаги излизат СКЪПО!!*** не може да си върже обувките, тия ми говорят за автомобили.

8

Пепо

преди 5 години

Разбрах, че патока е таен внедрен агент на бивши *** от БГ, и сега всячески се стреми да подпомогне умрялата наша икономика! Като за начало е добре, но по-добре да им обявим война на хамериканите, че да станем техен щат. Едно време руснакът не ни иска, поне покрай тези да се облажим...

7

До 1,2,3,4,5,6

преди 5 години

Вие сте се тотално побъркали

6

Анонимен

преди 5 години

Вчера видях горивен филтър за автомобил с марка Bosch, на него пишеше made in Bulgaria.Това са добри новини. Лошото е, че много бавно нстигаме ЕС по икономически показатели.

5

Разбира се

преди 5 години

Е сега вече българското автомобилостроене ще превземе света. Тесла, идваме!

4

Анонимен

преди 5 години

До МанипулюАз не съм сигурен дали ги правим или ги внасяме от Китай ...

3

Анонимен

преди 5 години

Да вземете да направите един единствен български автомобил. Да вземем да го видим и пипнем та после вече мечтайте за водеща сила и центрове. ИмАли сме биле много добри инжилери ама си немаме кола.

2

Манипулю

преди 5 години

Правим шайби, как да не съм горд, печелим!

1

Анонимен

преди 5 години

Тия пак с техните бълнувания и мокри сънища.