77

Анонимен

преди 5 години

Za taq chuma nqma li?Ovcha,svinska,kokoscha kva i da e.

76

Щирлиц

преди 5 години

Пордното чудовище от запад.Поне не му слагайте снимка,че е време за сън...

75

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се срамувам от това че съществото на снимката се нарича хомо сапиенс.

74

Анонимен

преди 5 години

Паразитиращ вещероурунгелски вампир.

73

socialen

преди 5 години

Олбрайт е символ на Олигархията в САЩ, загубила връзката с Народа в САЩ.На измислените им, изкуствени ценности вярват срещу заплащане ***, виж софийските, неолиберални НПОта и "експертите", "анализаторите", "работещи" в тях, които ежечасно ни облъчват по телевизията и радиото.

72

Анонимен

преди 5 години

75 а в САШ има ли изтезания ?

71

А+

преди 5 години

Тази още не може да се успокои за Сибири,още иска Сибир и затова не иска мир между САЩ и Русия и останалия свят.Изперкана баба и Това което прави Тръмп не се включва в нейното виждане за Сибир.

70

socialen

преди 5 години

Тръмп е най-добрият президент на САЩ от близо 100 години насам.

69

socialen

преди 5 години

Браво на Тръмп!

68

Фильо

преди 5 години

Тази дърта сатана олицетворява Злото, срещу което се бореше Фюрера!

67

До по долу

преди 5 години

Е как са загинали 1/2 млн. деца в Ирак?Каква е тази измислена статистика?Имало е замърсявания от бомбандировките в Ирак,но Садам си беше диктатор,и това,че го махнаха може само да е похвално!Не знаеш за службите на Садам и изтезанията ,за постоянните наблюдения от тайни агенти и репресиите.Неговите служби са обучени в КГБ,и когато ги отстраниха от властта,подобно като у нас станаха държава в държавата и после създадоха ИДИЛ!

66

Гост+

преди 5 години

Водещият: - "Говори се, че в Ирак са загинали половин милион деца в търсене на несъществуващите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин... това са повече жертви от жертвите на Хирошима и Нагазаки взети заедно. Беше ли оправдана цената?" Мадлин Олбрайт (Държавен Секретар на САЩ) -"Мисля, че изборът е труден, но ние смятаме, че цената беше оправдана." Олбрайт е едно от лицата на върха на пирамидата, изворът на "демокрация" и човешки права, с каменно лице оправдава геноцид на 500 000 деца!(при все, че е и майка на 3 деца).

65

"вехт гущер&quo

преди 5 години

До Ха-хаТази ако знаеш колко поразии е направила,и още колко ще направи!?

64

Анонимен

преди 5 години

Тази се изцепи на времето че такава голяма територия с толкова природни богатства като Сибир не може да принадлежи само на една държава.

63

Ха-ха

преди 5 години

Още един вехт гущер изпълзя на слънце!Ама кой ли му обръща внимание-минало му времето...

62

Obo San

преди 5 години

Ми те и Чехите се срамуват от този ВЛЕПИР ! Тези от САШ са испаднали в тотален АМОК 1

61

Анонимен

преди 5 години

Аз се срамувам, че съм съжител на земята със зло и проскубано същество, като Мадлин Олбрайт, на чиято съвест лежат стотици хиляди невинни жертви по света.

60

невероятно,но факг

преди 5 години

Много ми харесва ,когато Мадлин Олбрайт говори за демокрация,право и справедливост ,затова следя внимателно нейните изяви.Нейните изказвания и брошки-символи ми показват същността на американската демокрация.Искам да припомня едно нейно знаменито изказване-"Siberia is too large end rich to belong to one country"/Сибир е твърде голям и богат,за да принадлежи на една страна/.Но все пак мисля,че за сегашния свят е полезно ,че такива като нея и Джон Маккейн не са вече особено влиятелни!?

59

муспи

преди 5 години

Тази гнусна баба, яхве не отрича че е от змийски произход, се вайка за Европа. "Демокрацията е зачитане на правата и на големите и малките" - затова и разбомби Белград и Сърбия, включително и българска територия, и то при несъгласието на президента, но по препоръка на синедриона. Осъждаме я на смърт! Това значи да си е вечно това което е!

58

ЧЕШКА ЕВРЕЙКА

преди 5 години

Тази е родена по времето на фараоните.