48

ПОЛИЦАЙ КАТЕГОРИЯ Е

преди 5 години

ОТ РЪКОВОДССТВОТО

47

Анонимен

преди 5 години

....ИДВА ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП......

46

Анонимен

преди 5 години

Чумата в цялата държава идва от ПАРЛАМЕНТА !!! НЕЗАБАВНА ЕВТАНАЗИЯ НА ПРАСЕТАТА ТАМ !!!

45

Георги

преди 5 години

Всичко лошо за България идва от съюзници и партньори! Понеже сме нация от наивници, ни се прилагат хватки за самоунищожаване и тотално убъркване, за да сме завинаги буферна зона! Гео-разположението ни прави идеални за буфериране на Западна и Централна Европа от Близкият Изток и непрекъснато ни тренират в тази насока!

44

Анонимен

преди 5 години

Така наречената френска лаборатория е НПО в което участва съпруга на Мария Габриел. Спонсорира се от фондации на Бил Гейтс, Сорос и др.

43

Анонимен

преди 5 години

В европейската територия на Турция няма регистрирани огнища на чу.***.Заразата се предава единствено от овца на овца. Птици и други животни не могат да заразят овцете.Или заразата е фалшива или някой е вкарал контрабанда овце от азиатската част на Турция. ДАНС много сериозно трябва да разследва как са заразени животните.

42

Анонимен

преди 5 години

Г-н Валентин Радев, чумата идва от надписаните ферми и животни, за които получихте субсидия. Сега разбира се, във връзка с идната проверката от ЕС - се появява вирус и 'фиктивните' животни са избити. Така сметката излиза, дори има обещетение за 'фиктивните' ферми. *** си, бъгарино, не виждаш до носа си. Вие сте обцете, кажете им го, г-н Радев

41

пипи дългото чорапче

преди 5 години

От такива като тебе,управляващите,бизнесмените ни,прокуратура,от всички български чиновници

40

Анонимен

преди 5 години

Идва от Крушовица! Основното й седалище е на "Позитано" 20

39

муспи

преди 5 години

Много се пъчат че те докарват чумата, а всичко зависи кого синедриона ще обяви за баш патриот, и ще го шляпне с рушвет?!

38

Рино Рейнс

преди 5 години

Най-импотентният инистър на МВР до момента.Страскащ ***! С такива като тоя джобен *** нана Тикевника престъпността ще просперира главоломно!

37

Анонимен

преди 5 години

Слушах интервюто - беше в стил "моля, помогнете ни да свършим това, за което ни дават заплатите".Рядко жалък и некомпетентен.

36

venix

преди 5 години

От Банкя идва чумата, не от къде да е.

35

Анонимен

преди 5 години

С тази френска лаборатория смешни станаха вече. Ако има такава - дайте точно име, адрес и телефон ще намерим, ще ги питаме как изследват, какво изледват, колко проби са взели, каква е чистотата на пробите, какви са резултатите. Да размахват израза "френска лаборатория" не става! Или поне да ни покажат, да видим официалният документ, издаден от тази лаборатория

34

От Парламента идва

преди 5 години

От там идват всички беди на хората.

33

Анонимен

преди 5 години

До Жиб.***, турската граница е напълно покрита с телени мрежи. Как ot Турция преживява?

32

Анонимен

преди 5 години

А, добро утро!!!И да не забравяме, че скъпият ни ЕС без да разгледа никакви факти и доказателства, веднага отсече, че не може да става дума за тероризъм! Е, врачки ли са, какви са?

31

Ели

преди 5 години

Аз ли да Ви уча как се прави.Първо се унищожава гнездото, клетката - както е при тероризма.Поставя се районът под карантина, ако са терористи се отцепва района.След това се правят двойни проби - ако е БОВ или Чума от 3 независими лаборатории.Едва накрая се търси източникът на разпостранение - щот той одавна е литнал я за КАТАР, Я за Британия..Срам и позор - жена да ви учи на АБ....

30

Анонимен

преди 5 години

Тоя пишман министър няма ли да спре да лъже. Жал да ти стане - съвсем се обърка. В стадото на баба Дора "няма установени положителни проби, но животните са в контакт с други в селото, където има чума". Е, какъв контакт, щом другите животни в село Шарково са евтаназирани? Голяма бъркотия, значи голяма лъжа и далавера има. Освен това, "положителни проби" не се установяват, установява се зараза чрез положителни проби.

29

ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА

преди 5 години

ДА, НАЙ-ВАЖНОТО Е. А НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ МВР СПЯТ. НО НЕ ИМ ПРЕЧИ НАХАЛНО ДА ФОРМУЛИРАТ ПРОБЛЕМА, ВМЕСТО ДА ГО РЕШАВАТ И СИ МИСЛЯ, ЧЕ КАТО ГО ПРАВЯТ -ВСИЧКО Е ТИП ТОП. ТЕЗИ И ДИОТИ ЗАБЪРКАХА ПОРЕДНАТА КАША ЗАЕДНО С КАСИЧКАТА НА ГЕРБ И НА ОНЯ ОТ БАНКЯ МИНИСТЪРЪТ ПОРОЖАНОВ. ДАНО *** НЕЩАСТНИ АЛЧНИ КО ПЕЛЕТА