16

Анонимен

преди 5 години

Другарката Цачева, нещо често зачестиха проблемите в затворите, едни си бегат когато си поискат, други комбина с надзиратели, оставки нема.

15

Безопитен

преди 5 години

Опитни в какво?

14

bluesky1

преди 5 години

Значи този затворник може да извърши престъпления бивайки незаконно пуснат от затвора...тея не са нормални хора!!!

13

Роб на влаЗта

преди 5 години

МВР страхува ли се да покаже лицата и имената на тези служители ...Какво ги крият ...Правосъдната система към която са затворите е ядрото на корупцията и безнаказаността и въпреки това МВР се страхуват.Съдииге са нагушени с недоказуем доход от къде ли?..От такива...

12

Анонимен

преди 5 години

А наказанието ще бъде - а:Пенсиониране(с двайсетте заплатки)!?!?! - б:забрана за заемане на същата позиция за 6(шест месеца)!!?! - в:нито едно от двете,"мъмрене" и условна!!?!?ТОВА Е ЗЛОУПОТРЕБА С СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ,ДЕЯНИЕ С ОПАСНОСТ ЗА ОБЩЕСТВОТО,КОРУПЦИЯ,НАКЪРНЯВАНЕ АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ДРУГО!!10 ГОДИНИ !!!ВЕДНАГА!!!НАЛИ РЕВАХА ЗА ЗАПЛАТИ-ДАДОХА ИМ!?!

11

нещо повече

преди 5 години

До АнонименАрестанти вършат черната работа на МВР-то а именно поръчкови убийства!Наградата е амнистия за добро поведение!

10

затвора е за хора

преди 5 години

До истинатаВ затвора попаднал на хора е станалЧОВЕК! - Н.Вапцаров

9

истината

преди 5 години

Публична тайна е че затворите са превърнати в търговски дружества:- излежават се чужди престъпления срещу заплащане, работа и предсрочна свобода!- криминално проявени арестанти стават контингент на МВР с оперативна разработка!

8

Бож.

преди 5 години

Щом са опитни служители що ги задържате- пуснете ги! Тяхната простъпка не е кой знае какво престъпление но подсеща за едни опасни червенушковци,които били големи професионалисти и затова не трябвало да бъдат уволнявани от министерствата. Уважаемия Г-н Съветник обаче е на мнение,че професионалното крадене е много по-опасно от профанското- затова червените "професионалисти" трябва да бъдат уволнени от министерствата и държавните служби,за да не пречат на България да възроди своята слава и бъдеще!

7

Анонимен

преди 5 години

Ми то като на ALl Inclusive тез затвори. Така като чета новините последните дни, мога да убия някого, да ми дадат 4 години затвор, като през това време мога да ходя само да спя там, пък през деня да си върша работа..Ми защо да не зачистя някои?

6

Тези "опитни

преди 5 години

надзиратели" НИКОГА повече не бива да работят тази работа(Прокуратурата дори да ги осъди- да се наблюдават:ще внесат "разложение' сред персонал и затворници, защото са "опитни"!)Освен това определението"да принесат ОБЛАГА НЯКОМУ" не е правилно:те не са ДУХОВНИЦИ;правят ВСИЧКО за СОБСТВЕНА ОБЛАГА"Вечер какво носи пуснатият?Пари за надзирателите,храна за всички,дрога за всички??И..Варненският затвор става"Градът на Слънцето"(Томазо Кампанела,1600г.) "Предвестник на комунизма"-"равноправие преестъп

5

fake news

преди 5 години

хотел пандиз.приемаме всички. ниски цени. безплатно ядене.

4

ДжАндАр

преди 5 години

ММмммммакс присъда за назидание?!?!?!

3

Менчо

преди 5 години

Затворникът не е бил автокрадец , а е бил много кадърен и добър автомонтьор,пълен професионалист.Тримата надзиратели са го пускали през деня с уговорката да им поправи колите паркирани в гаражите им ,което той е направил разбира се безплатно.След това са го пускали да поправя колите на техни близки , приятели,колеги и роднини , на шури , на баджанаци , на тъщи , и т.н,

2

хх

преди 5 години

Цачева кога ще си овладее ресорното й министерство ? да спре за момент да се занимава с *** конвенции и др простотии и да се захваща с ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.... съдебна реформа някога ще имаме ли ? някога/

1

Анонимен

преди 5 години

Не си личи да са опитни, щом са ги хванали.