49

Каскет Ушанков

преди 5 години

Всички се смеят на жените , обаче истината излезена яве- 10 коли не можете да блъснете - една 20 годишна ви направи смешни , хахаха

48

Ивата

преди 5 години

Споко ние сме търпелив народ.Можем и още 500 години

47

To6

преди 5 години

СПОКОЙНО , ГЕРБ ДЪРЖИ ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ. ОТ НАС ЗАВИСИ ОБАЧЕ ДО КОГА ?

46

Анонимен

преди 5 години

Ми ако бяхме нормална държава - 7 коли = 7 месеца , например...

45

Анонимен

преди 5 години

ха, отказал тест, дрегера отзад трябва да му го наврат като отказва!КОЙ ще плаща щетите???мама или тате? бой докато и те не го разпознаят , за това е свободия, няма кой да му направи главата шестоъгълна.

44

Fck

преди 5 години

Кво става с тая София уеееее... Има ли въобще хора с книжки и трезви да шофират уеее? :))))

43

Иванов

преди 5 години

И да допълня пътя определен,като обходен,а именно стария път през витиня непригоден за каруци ,а те ни задължават товарните камиони над 12 тона да се движим от там включително и извън габаритните.

42

Иванов

преди 5 години

Минах през забраната на Хемус за товарни автомобили над 12т.поради простата причина,че бях извън габаритен.Спряха ме, не почерпих,защото смятам,че поправките в закона за движение по пътищата са *** и стимулират корупцията.СЪОТВЕТНО МИ ВЗЕХА КНИЖКАТА за 1месец,спряха камиона от движение за 3 месеца.Моля коментирайте аз ли съм *** или ЗАКОНА Е ***.....професионален шофьор съм от 1996г.

41

Анонимен

преди 5 години

Мдаа,големи комплексари има...одеве един с една бежова 911-ка ,даже и номера му беше такъв се правеше на големия пилот при зеленчукова борса,абе супер нагле.ц,вижте ме какво по.рше карам-нема що,с.елтак абсолютен!

40

True story...

преди 5 години

Оная вечер по новините показваха как действа полицията във Вегас...

39

Анонимен

преди 5 години

Оня ден ме спряха за проверка и се оказа че имам неплатен фиш от 4 години и че съм престъпник едва ли не. Видяха 20то левката и станах най- добрия шофьор, даже ме ескортираха 200 метра с патрулката за да нямам проблеми. Кво да ви говоря повече за работата на КАТ?

38

Анонимен

преди 5 години

Теб един джип те избъскал, а мен на един такъв джип се падат още 10-20 с малки стари коли, които се правят на велики и "ми показват как се шофира".

37

Анонимен

преди 5 години

Ако беше прегазил детето ми щях да съдя простите полицаи! Затова че предизвикват катастрофа, като гонят бакшиша гладните шкембето.

36

Чикън

преди 5 години

До До ЧикънНе съм съгласен. Вчера един с черен джип изпреварваше на забранени участъци и се опита да ме изблъска от пътя. Интересно нагла мутра ли беше или много гъст със властта, че не се страхува от нищо. Не се виждаше, защото стъклата му бяха 100% черни, а не може! КАТ обаче тая ситуация не я видяха, нито абсолютно тъмните стъкла. Те виждат всичко, ама за ония другите - обикновените. КАТ не те пази и контролира, КАТ иска пари, може и в брой на ръка.

35

House M.D.

преди 5 години

Колеги, става дума за биологични организми под закрилата на БХК и ИК.

34

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да върне писаните каручки традиционни за това племе?

33

До Чикън

преди 5 години

Мисля, че си прав само че КАТ трябва да се закрие. Иначе по наглост на пътя от доста време тези с евтините малки трошки изместиха тези с огромните скъпи коли. Шофирам от над 30 години и имам лични наблюдения по въпроса.

32

Гласоподавателите

преди 5 години

В Бойколандия е така .Строят магистрали ,но не и затвори .Най големите им избиратели са полуграмотните българи и другите с по Румен цвят на венците,,лилав,,. Битова престъпност и корупцията 6000 лв не платени глоби .Тоя е готин за министъра на транспорта от партията на герп на следващите избори.

31

Мен

преди 5 години

Наблюдават се опити да се подобри рекорда на Габи от Пловдив -10 коли.Не могат явно.

30

Чикън

преди 5 години

Само да ви питам докога ще се разправяме с такива? Ами с "кралете" на пътя с огромните скъпи коли, които карат сякаш пътя, държавата и животът ни са тяхна собственост? Дали да не закрием КАТ, че май са абсолютно безполезни? Какво мислите?