14

Анонимен

преди 5 години

Какво значение за страна, в която типографията е достигнала съвършенство? Печатат на качествена зелена хартия с водни знаци, холограми и т.н. Който не вярва в тази хартия, пращат му самолетоносачи, В-1, В-2, за да повярва.Да, ама започва да прилича на стар филм, където идват едни и казват "Картите долу!". И Анкъл Сем се хваща за колта, но го пуска като опарен - онези вече са извадили техните гънс и го целят в топките! Сами, твоето време мина! Русия всяка година прибавя по 19 т злато към резерва

13

Анонимен

преди 5 години

Те затова Русия и Китай, а сега и Индия купуват от три години огромни количествма злато за долари.

12

Анонимен

преди 5 години

***, не знам какво ти побира калкулатора, ама тук става въпрос за един трилион напечатани зелени хартийки без покритие.Досега са натрупани 22 трилиона такива хартийки и скоро ще ги полздваме за тапети.

11

Вата Маносян

преди 5 години

край! омериге песдетс!

10

Bmw

преди 5 години

Русия фалира и е в пълна изолация

9

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

А дългът на САЩ е 21 111 111 111 111 $ !!! Оня с ЕЛКАТА дано успее да го побере !

8

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

А 6, светът бавно но сигурно проглежда! Първите които отхвърлиха петродоларите бяха Ирак и Либия ( видяхме какъв бе резултата) , но сега Русия, Китай и Иран правят същото , ама са голяма хапка - затова е жуженето НАТО , ембарго , мита!!!

7

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

И докато Германия бележи рекорден бюджетен излишък, то САЩ бележи рекорден дифицит!Тези които са сложили минус на този коментар, да ги информирам, че това са ФАКТИ! Всеизвестно е че Германия поддържа строга фискална политика, т.ест харчиш толкова колкото си заработил. В САЩ повечето хора живея на дългове!

6

Анонимен

преди 5 години

Ей затова Тръмп се отваря на НАТО и ЕС. Опитва да пести парици. САЩ са пред перманентен фалит от много време.Единственото, което го крепи е, че петрола се плаща в долари. Това все още държи до някъде световното доверие в долара и им позволява да пускат печатницата, както ще направят и сега, без особени последствия за тях. Обезценката на долара ще им бутне нагоре и износа. И така докато не фалират тотално и стане гражданска война.

5

Здравейте

преди 5 години

Не знам в рубли колко трилиона е дълга, ама 1 долар е 70 рубли, калкулатора не го побира

4

Анонимен

преди 5 години

Тия са лесни, трябва им само хартия и мастило и пускат печатницата на ... тоалетна хартия.

3

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Руската *** се различава от американският краварник по вида отглеждан ***! Едните ги помпат с кух патриотизъм да шовинизъм, а другите ги доят тъй както земледелец дойна крава!

2

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

И докато Германия бележи рекорден бюджетен излишък, то САЩ бележи рекорден дифицит!

1

Анонимен

преди 5 години

Нека блядовските алкохолизирани икономист да започнат да ни обясняват, че САЩ умира и е труп, СЕГА .