12

extremist

преди 5 години

ГИИИНКЕЙЙЙ ГЕРБ ЩИ КУПИ ЧЕЗ, ***....НИ СА ОТКАЗВАЙ

11

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е,всички енергийни дружества да се върнат на държавата!Не може некви прошляци,да печелят на наш гръб!

10

Анонимен

преди 5 години

Ясно беше,че гинка нямаше нито потенциал нито мозък да купи ЧЕЗ.Зад нея стояха едни хора,кой няма да разберем.В България се превъртяха много фирми и дружества,на тук те избиха рибата с тази полуграмотна пазарджишка ***.Бойко се уплаши,банките се уплашиха и гинка остана без комисионна.Чехите трябва бързо да се отърват от дружеството,защото енергийната система ще се разпадне скоро.За това все някой ще го купи и после ще духаме супата.

9

Анонимен

преди 5 години

Мотивите на КЗК ще ги преценява ВАС, а не Каролев.Стига с тоя Каролев! Защо го врете навсякъде? Не ни интересува неговото мнение.

8

?

преди 5 години

Защо няма статия, че КЗК спря и продажбата на Нова Телевизия, защото я пази за Делян Пеевски?

7

Анонимен

преди 5 години

Това решение не е окончателно. Гинка ще обжалва пред ВАС и нека ВАС да се произнесе! Такива коментари като на Каролев манипулират обществеността и съда. Съдът трябва да е безпристрастен.

6

Анонимен

преди 5 години

Накъде ли, вероятно към Южна Африка или да взима куфар с пари и да иска юридическо убежище от Сърбия.

5

Анонимен

преди 5 години

Явно бойко ще мисли друга схема, че около тая ошфорката с паловера много се разсмърдя. Пък той иска все пак дълго време да краде и на спокойствие. А и острова трябва да се електрифицира.

4

Анонимен

преди 5 години

Какъв експерт е Каролев, че го разлайвате по телевизиите, бе?Той експерт по производителността на труда и размера на раб. заплати, експерт по енергетиката, по конкуренцията, по горивата, по какво ли не, пък не може ч гвоздей да забие.Какво работи Каролев, освен че обикаля медиите?

3

Циник

преди 5 години

Кака Гинка си заложи платения паркинг до маалата в Пазарджик , и 6 соларни панела да дръпне еНо кредитче от 320 000 000? - тея сея шъ развълът работата!Тцъ...тцъ...тцъ..Стратегически отрасъл се дава за еНи пари...от Ени банки...и никой нищо не знае!Прозрачност...и достъпност до мегасделка - като в някой страни в Африка!

2

Анонимен

преди 5 години

Работата пак се разсмърдя и Суджука го хвана шубето.

1

Анонимен

преди 5 години

.........защо се случи така, не знам", коментира Кръстева.....Ти що знаеш, ти що знаеш, гиди ....