11

до 10

преди 5 години

Кой ти каза че хотелиерите извън България не лъжат? Това са глупости! И едни и другите лъжат- когато им изпадне възможност! Казвам ти го от опит!

10

Анонимен

преди 5 години

До пецатаГлупости.Точно с 1000 евро ходят хора, които са ги спестявали за специален случай. Обикновено нито знаят езици, нито знаят как да си организират сами екскурзиите. Освен това не разбират, когато ги лъжат в нета.Казвам ти го като човек, който сам си прави резервациите и си организира екскурзиите, и който харчи по 1500-3000 евро на година за почивки (а аз съм нисък клас турист по западните стандарти).И още нещо - хотелиерите извън България не лъжат. Виж, нашите са .......

9

пецата

преди 5 години

беднитв хора не ходят на такива почивки за по 1000 евро, това са богаташчета, да вземеш парите от богаташ е благодат защото повечето от тях лъжат също лъжат хората за да спечелят пари, не говоря за тези които печелят с честен труд а за разни търгаши и съмнителни бизнесмени

8

Анонимен

преди 5 години

Странно, аз колкото пъти съм имал проблеми, винаги е било с български туроператори. Фаворит са ми Бохемия (да, потребители имат право да знаят имената на ***), чиято редовна практика е да ти приберат парите предварително, а след няколко месеца да отменят екскурзията. Никой не ги разследва, защото връщат парите, а това, че са ти провалили почивката институциите не го броят.После са USIT Colors, които са насочени към българи, които не знаят английски.И си резервирам сам. Без проблеми.

7

IT

преди 5 години

Тези и двамата такива глупости ръсят,направо не е истина!Големи "експерти",ако им изтриеш "шорткът" на WORD от декстопа,няма да намерят офис-пакета,но иначе плещят за "домейн"!

6

Пърчови гащи

преди 5 години

До Анонимен 5Оооо, извън всякакво съмнение е, че и там има доста "полезни ***"!

5

Анонимен

преди 5 години

До Пърчови гащиМоже би заглавието трябваше да бъде "С туроператор фантом от САШ" или "Панама" или "Индия" за да не реагирате така първосигнално но...каквото - такова.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Става въпрос, че с толкова ще се опариш докато се научиш...

3

Пърчови гащи

преди 5 години

1000 евро ----------------> в полза на Китайската компартия -----> БЕЗЦЕННО!Хахахаххахахахахаха

2

Анонимен

преди 5 години

Един урок как да изберем туроператор струва 1 000 евро тоя пие ли си хапчетата редовно.

1

Анонимен

преди 5 години

Алпер Низам отново е в бизнеса... :)