6

питанката

преди 5 години

Да бяха научили поне българския език.

5

Waffen SS

преди 5 години

До Поклон//Не се заяждам ,а само уточнявам.Професор Дюкенджиев е инженер, специалист по бионика.Имаше такъв институт към БАН,правеха интересни разработки ,но нещо не кореспондираха с неолибералните виждания на демократичните правителства

4

Анонимен

преди 5 години

Материалът не ми хареса!!! Четох на друго място за лекаря, изготвил протезите, както и за помощта, която системно е оказвана от община Разград. Другият материал беше написан с достойнство, благодарност и обективност. Настоящият не.

3

Милена

преди 5 години

Пожелавам сила и кураж на родителите!!! Горкото дете, направо буца ми эаседна на гърлото, ужас!!! Може би, *** могат да помогнат, АКО ЭАКОВАТ ТЕМАТА!!!

2

обагрената

преди 5 години

Моля,нека помогнем на това дете да има нормално бъдеще и достъп до елементарни действия, които всяко човешко тяло извършва ежесекундно. Нека има открита сметка,в която за период от две години да се натрупа необходимата сума за подмяна на протезите. Нека някоя благотворителна фондация също подпомогне детето с финансовата част. Впишете номер на сметката, мисля, че ще има кой да спонсорира начинанията на професора.

1

Поклон

преди 5 години

Поклон пред доктора !!!!