213

Анонимен

преди 5 години

Владимир Путин - най-великият политик след Йосиф Джугашвили - Сталин. Само Русия и Владимир Путин могат да дадат мир, сигурност и спокойствие в света, включително и в Украйна, Кавказ и Грузия. Мирът в ЕС го дължим не толкова на ку/р/вен/ска/та политика на Бюрксел, колкото на разумната и силна политика на Русия. Колкото и да го отричат EU и USA ку/р/ви/те.Американците са убийци, жадни да мачкат и използват народите. Американците са наследници на западноевропейски престъпници и ***.

212

Анонимен

преди 5 години

Каквото каже великият Владимир - това се случва. Думата му е закон и на две не става!

211

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 247 Ми *** , виж Русия и ще спреш да и се възхищаваш. Збърканяк.

210

Анонимен

преди 5 години

Бащи на талибаните, Ал Кайда и ислямска държава, слушайте господаря на света и се съобразявайте с него! Той е велик, а НАТО е комично нищожество.

209

Анонимен

преди 5 години

Грузия иска да се присъедини към нато за да се спаси от русия. Това важи за всички съседи на русия, това е показателно колко мразена държава е.

208

Анонимен

преди 5 години

Украйна може да бъде изорана с танкове от Харков до Лвов за 10 дена-Миже и да може, но колко от танковете ще стигнат до Лвов?

207

Анонимен

преди 5 години

крайно време е руснаците да наритат киевските фашаги и тук троловете на грант да се ***

206

аз

преди 5 години

До nNnа после полша за колко време е част от Руската империя?

205

Анонимен

преди 5 години

Само НАТО може да гарантира живота на руснаците...я вижте колко много руски бежанци дойдоха в НАТОвска България и си закупиха жилища току до оградата на военните бази !

204

Да бе мирно седяло..

преди 5 години

Ако Русия си бе седяла мирно и не бе анексирала Крим, едва ли Украйна щеше да иска да влезе в НАТО, но след като самата Русия не ѝ гарантира териториалната цялост, то това може да го гарантират от НАТО след като Украйна влезе в пакта!

203

Анонимен

преди 5 години

Дааааа.....а без Украйна НАТО е кръгла нула, за това е важно час по-скоро да се присъедини.

202

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 5 години

АЗ СЪМ СПОКОЕН ! РУСКАТА АРМИЯ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ПРЕД САЩ ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ПРЕД ЦЕЛИЯ АЛИАНС НАТО ! САМИТЕ РУСКИ ВОЕННИ ЕКСПЕРТИ ГО ПРИЗНАВАТ !ЕТО ВИ 2 ОТ МНОГОТО КЛИПОВЕ В YOUTUBE - МОЖЕТ ЛИ ФЛОТ РОССИИ , ПОТОПИТЬ АВИАНОСЕЦ США ?США уничтожит всю РОССИЮ за 1 час! Русские понимают, что у них шансов нет! ----- Российские СМИ.ИМА И ДРУГИ КЛИПОВЕ , ГЛЕДАЙТЕ И ТЯХ !

201

Анонимен

преди 5 години

Насила хубост не става !Стара поговорка но винаги е актулна . Рашките никой не иска да е с тях ,обещават безплатен газ , безплатен нефт и пак нема желаещи .Кой им е виновен ?

200

Анонимен

преди 5 години

Киев не може да не разбира че за 2 седмици Украйна може да бъде изорана с танкове от Харков до Лвов за 10 дена

199

стар ерген

преди 5 години

Руснаците изпитвали гняв , че Украйна и Грузия искат да членуват в НАТО !И аз изпитвам гняв ,че комшийката не иска да се чукка с мене ,а иска да се чукка с друг общ познат ! Съдба ,трябва да се сърдя на себе си ,а не на комшийката и общия познат ! Щом комшийката не иска да се чукка с мене значи проблемът е в мене !

198

Анонимен

преди 5 години

Гyрбетчия нали знаеш че накрая руснаците eбат след всяка война, както и баба ти на 9-ти септемви 1944 ?

197

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 5 години

БРЕЕ , В РУСИЯ ЖЕЛАНИЕТО НА УКРАЙНА И ГРУЗИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НАТО ПРЕДИЗВИЛВАЛО ГНЯВ ?! АБЕ ЩО НЕ ВИ ЕЕББА АЗ НА ВАС МИРИЗЛИВИТЕ СИБИРСКИ И ДИВАШКИ ЗАДДНИЦИ ! я СИ ГЛЕДАЙТЕ СИБИРСКИЯ *** И НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ КОЙ КЪДЕ ЩЕ ЧЛЕНУВА ! АКО ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА УКРАЙНА И ГРУЗИЯ НА СИБИРСКИТЕ ДИВАЦИ ИМ СЕ ПАДА ДА ЯДАТ ЛЛАЙЙНА ! СКОРО ЩЕ ВИ ПОТОПИМ И ЕДИНСТВЕНИЯТ САМОЛЕТОНОСАЧ КАТ О ВИ ПОТОПИХМЕ И АТОМНАТА ПОДВОДНИЦА ! YOUTUBE - МОЖЕТ ЛИ ФЛОТ РОССИИ , ПОТОПИТЬ АВИАНОСЕЦ США ?

196

nNn

преди 5 години

ДАаа без Украйна Русия вече не е империя, а и се лишава от най-сериозното си предимство- стратегическа дълбочина! По образно си представете ако Хитлер и Наполеон бяха атакували не от Полша, а от Украйна какво щеше да се случи на москалите. Последния път когато територията на украйна не е била в имперско владение поляците са владеели Москва две години!!

195

ШибиРиби

преди 5 години

А бе Украйна да пасе трева а Путин да яде на добитъка отпадъците

194

Анонимен

преди 5 години

Кой ще даде на фашагите в Киев ядрено оръжие.............все едно брадва в ръцете на луд човек!!!