45

Вуйчо

преди 5 години

Имам колега левскар, който като говедата тук погребва ЦСКА вече 2 години. Интересното е, че след мача с Вадуц и преди това финала за купата със Славия, той почти спря да гледа отбора си, а ние продължаваме да сме от ЦСКА?! Който гроб копае другиму, сам пада в него.

44

Вуйчо Ваньо

преди 5 години

Много жалко, че никой не зачита форумните сини ***, твърдящи, че ЦСКА е литекс. Честито на всички нереализирани сини аборти, слава ваша в Европа като единственият БГ отбор отпаднал в първи предварителен кръг ахаххаха смешници

43

Анонимен

преди 5 години

Те що не съблякоха делио роси тоя пет мача не можа да си построи отбор а цска с 10 човека се мъчиха колкото можаха

42

Анонимен

преди 5 години

Само тоя не разбрал абе рогат умнико да попитам 2016 сливане а защо истинския литекс в б група зарад вас умнико а дано гриша ганчев тая година ви благослови и да ви прати у герман там вие мястото

41

Анонимен

преди 5 години

Абе, с мъка, ама продължава.За разлика от някои други!

40

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

39

свинете плачат...

преди 5 години

УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...

38

ЦСКА

преди 5 години

Хахахаххаа, много говежди рев тука! Айде чакайте си фалита на смешния Обор!!!

37

Поздрави

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува.

36

Пената от Мировяне

преди 5 години

До Цска-София-ЕвроидиотБъркаш ги с ГМО ФК ,,Лаффчис,, 1992....

35

niki

преди 5 години

В един супер некадърен мач Литекс-София за малко да направи същото, каквото направиха Лефски.След световното първенство да гледаш български футбол те кара да се обесиш на момента!

34

CSKAр

преди 5 години

Играта беше отчайваща, но все пак физическата форма на нашите беше много по-добра от тази на Рига. С 3 основни играчи отсъстващи за следващия мач с австрийците мисля, че ако продължим ще е чудо.

33

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да забранят коментарите под тези статии, защото дават поле за изява на група 80-процентници,

32

Анонимен

преди 5 години

Аман -заман да не ми пипаш турските сериали- "Фатмагул" е световен намбър уан. Вчера гледах големия финал и циврих като сирииски бежанец без спасителна жилетка.

31

Анонимен

преди 5 години

Да! Това не е онова ЦСКА, което сваляше от трона носители на КЕШ, но ТОВА със сигурност е левски - Еврoидиoтa!

30

Хибрида Цска-София

преди 5 години

Видяхте ли как Свирчок от Лудогорец(отсвири ) разпори ГМО-то Цска-София(Литекс-Етро Поле)... ТОЗИ ТУМОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ БЕ ПОБЕДЕН, ТЕ ОТНОВО ЩЕ ПЛАЧАТ!!! МНОГО ЩЕ ПЛАЧАТ КОГАТО ЛУДОГОРЕЦ СТАНЕ ШАМПИОН ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ.

29

Резил БГ

преди 5 години

Първите им екипи са били джендарски - цветовете на дъгата и ги доставяли от европейските си ,,колеги"! След това поради затруднения и недоимък предизвикани от ПСВ минават на най обикновен син док, без да изменят на джендаризма с характерните му ,,изящества"! Панталонките им били по така кройка а ла Съблазън, усуквали се около противниковите играчи с особен поглед и финес и намигвали към съблекалнята.Срещу Тича - Варна излезли на терена с вратовръзки! През годините при здрава власт има и успехи

28

Цска-София-Евроидиот

преди 5 години

Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !

27

Батето

преди 5 години

До ФутурологНе се оправдавай ! Войната била започнала не знам кога си,бла,бла ! А Балканската война ??? А Междусъюзническата ! Мъжете на фронта а мамините синчета си ритат топчица !После идва 9 септември 1944 и ставаме милиционери !!!

26

това е Литекс

преди 5 години

И сега как ще се хвалим, че сме били ЦСКА със 7:2 , като това е Литекс - официално признат вече и от УЕФА. И смешно и жалко...