5

8 инча

преди 5 години

ако имате мадама като тази на снимката - Brooklyn Decker, до отекчения няма да се стигне, това е шанс едно на милиард, че и повече!! Анди Родик си я избрал за съпруга по корицата на списание, вдигнал телефона и казал на менъджера си да уреди нещата, иначе за какво му е да му плаща толкова милиони за да му бъде менъджер...

4

злата мина

преди 5 години

За жената това настъпва някъде около 90 дни от началото на връзката, от този момент на татък връзката е приключила по начина по който е протичала до сега и никога няма да се върне без значение какво правите, започва постоянен тормоз и повишаващи се изисквания от страна на жената. Много е важно от този момент мъжът да казва НЕ на всяко искане, даже е добре още преди това да предизвика някакъв повод, на който отговора да е НЕ. Не НЕ и Не, тренирайте от рано. иначе ще ви се качи на главата.

3

Анонимен

преди 5 години

Имаш тигрешка жена. Ти да не си Алонсо жребец някой си.

2

Анонимен

преди 5 години

Моята жена не е дебела за твойта оправяй се.

1

Анонимен

преди 5 години

Свията ходи по нея и казва че е дебела как няма освен да го от стреля преди Коледа и да и превключват мъките. Какъв секс. Секс няма да получи дореде е жив този мухъл. Жените изпитват отвращение в един момент към партньора който много знае да им намира кусури.