19

Осман

преди 5 години

Шиши също ще остане. Дебелия мазен млад и преуспяващ бизнесмен управляващ 80% от медиите. Затова Свободна Европа отново започва емисии на български. Не че ще казват истината ама нейсе.

18

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМПХАХО ОФИЦИАЛНО ПРИКЛЮЧИ ТОЙ ПОВЕЧЕ МАНДАТ НЯМА ДА ВИДИ!!!РЕПУБЛИКАНЦИТЕ НЕНАВИЖДАТ СБЛИЖАВАНЕТО МУ С ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ТОВА Е КРАЯ НА ТРЪМПХАХО ЖАЛКО, ЧЕ ИМА ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ !

17

Koй защитава Путин?

преди 5 години

Aз не защитавам путин, нито го харесвам, напротив. Но децата ни живеят буквално в Ад и не се учат на добри неща. И на това му викат Свобода и Либерализъм, а аз му викам Свободия и Порнография!!!

16

Koй защитава Путин?

преди 5 години

до 31Нали знаеш, той идва уж с добри намерения винаги. Много си прав! Либерализмът и не свободия. Свободата трябва да има ценностна основа и там е тънката разлика между доброто и лошото. А тя е винаги тънка!Само като видиш какво се дава по телевизията. Убийства, музикални клипове за пари, с.екс, наркотици... И това, ако е либерализъм... това си е жива порнография! И не се усещаме, че живеем в такъв Свят съставен именно от хората зад г-жа Клинтън, чиито мъж е обвинен за поне 10 изнасилвания.

15

Анонимен

преди 5 години

КЗК отряза Гинка за ЧЕЗ.

14

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е БОЛНА И ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ ПОД КАРАНТИНА!!! ЦЯЛОТО ПУТИНОФИЛОПИТЕКСКО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕВТАНИЗИРАНО ЗА ДА НЕ ПЛЪЗНЕ ЗАРАЗАТА ИЗВЪН РУСКАТА ***!

13

Осман

преди 5 години

До ПехотинецЛекувайте се докато е време. Пийте си хапчетата. Ако трябва и усмирителна риза слагайте. И първо си гледайте вашия двор. Мутрата който не владее чужди езици ползва бг диалект ви е премиер с 20% гласували за него предимно от едно малцинство. Путин владее не лош английски а немския му е перфектен спечели с над 50% . Песков пък такъв турски владее че дори Вежди Рашидов мултака няма да го разбере.

12

Който вярва вярва...

преди 5 години

Не, че ме кефи тоя диктатор Путин, не че в държавата му все още има някаква реална справедливост и ред, но е прав!Хилари, Обама и всички онези сатанисти, масони и извратени д.жендъри зад нея се опитват да направят точно това! Цялата клика слага маската на либерализма и уж доброто, а развращава света!!! Водят войни и реално искат едно правителство да управлява Света! И така да го поднесат на тепсия на своя господар... А всички знаем кой е!Който е по запознат ще разбере... Ходете на църква!

11

Анонимен

преди 5 години

В САЩ властта е поделена между президента и конгреса. Партията на Тръмп е с мнозинство в конгреса и би следвало властта му да тече гладко. В случая обаче нещата не се получават така, което означава, че някой друг, който е свикнал задкулисно да дърпа конците в САЩ е останал на сухо. :)

10

пехотинец

преди 5 години

Kakви отношения! Има отношения само между психически неустойчив прзидент Тръмп и брутален кървав диктатор какъвто е Путин. САЩ никога няма да бъде приятел с феодално-олигархична структура каквато е блатото Русия защото това е сблъсък на съвсем различни нива от човешката еволюция и няма да се получи свръзка.

9

Осман

преди 5 години

Тръмп е "луд" . Едно бясно куче. Путин е друго.

8

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ЖИВ ПУТИНОФИЛОПИТЕК Е ЗАПЛАХА ЗА ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

"и изрази загриженост от неназовани "сили" в САЩ, които се опитват да осуетят всякакво подобряване на отношенията,"По принцип е прав. Няма как да не ви направи впечатление как в сянката на Тръмп свири втори оркестър, при това съвсем различен концерт. Нямам спомен някога президента на САЩ толкова явно да е бил в ролята на отшелник в собствената си държава.

6

Осман

преди 5 години

Тръмп по подобие на Ердоган трябва да въведе строги мерки във САЩ и да намери и убие тези хора и да създаде отряди от чекисти, които да убиват другите.

5

Шок

преди 5 години

Прав е в САЩ настъпи шаш и паника след тяхната среща.

4

Анонимен

преди 5 години

"Ще видим как ще се развият нещата в бъдеще", добави той и изрази загриженост от неназовани "сили" в САЩ, които се опитват да осуетят всякакво подобряване на отношенията"Неназованите сили са марионетните кукловоди на Хилъри. Правителството в сянка в САЩ. Същите, които отстраниха и Кенеди.

3

Граовец

преди 5 години

Путин е Велик!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е посочен от Путин и негов послушник. Това стана кристално ясно!

1

ТHE Патриот

преди 5 години

Най -великият световен лидер!