17

Анонимен

преди 5 години

До атп 14Кой пита???В провинцията научихте ли се че кола не се яде заедно с доматите?!

16

Анонимен

преди 5 години

Пак трием ли трием.Ето за това възстановяват "Свободна Европа", "Дойче веле" и т.н. на български.ЗАЩОТО диктатурата и цензурата се завърнаха.Под благовидни предтексти се налага поголовна цензура и автоцензура в бг медиите.Което означава че малко или повече сме се завърнали в тоталитаризма.

15

Преди време,

преди 5 години

втората ни ракета се държа по-мъжки на корта от него.

14

атп

преди 5 години

До Анонимен5Ако на гришо живота е мизерен ти кво да кажеш за твоя?

13

-

преди 5 години

Дри=ш=льо пак ще падне още в самото начало!

12

До 10

преди 5 години

Няма значение дали Гришо ще изпадне от топ 10 в края на годината след финалния турнир или не. В десетката или извън нея, Гришо си остава единственият ни класен тенисист. Не е особено умно човек да проектира собствените си неуспехи и провали в живота, върху Гришо, както правят тези, които го плюят по форумите. Тенисист в топ 100 е успял тенисист и може само да се гордеем с него. За съжаление освен Гришо, други нямаме при мъжете.

11

До 10

преди 5 години

Така де, с кой ли игра Гришо в Синсинати.1 кръг - прескача2 кръг Гришо победи Фелициано Лопес, който острани корееца Чун3 кръг Гришо победи дел Потро, който отстрани в първия кръг БердихQF - Гришо победи Сугита, отстранил Сок, Соуса и ХачановSF - Гришо победи Иснер, отстранил А.ЗверевФинал - Гришо победи Ник Кириос, победител в горната част на схемата, където са и Надал, Доминик Тийм и други.--Казваш, че имал късмета да не играе срещу нито един от тях ....

10

хахахах

преди 5 години

До +++Те може да са участвали добри тенисисти, но *** имаше късмета да не играе срещу нито един от тях ;) Айде да го видим тази година на кое място ще се класира, аз залагам, че ще излезе от топ 10, минимум! Добрия тенисист, не е добър от дъжд на вятър, това е късмет ;)

9

hahahah

преди 5 години

Това превзето самозвано тенисисче не трябва да слиза от корта, а то чак почивка си дава, като се има предвид колко пари се набиха за развитието му и *** от горно нанадолнище щеше да играе не по-зле ако беше на неговото място! На какво основание бе аллоо, играта ти е пълна скръб, всеки мач ти е на ръба, ти гледал ли си ги тия, до които се слагаш какво се правили на твоите години!!!

8

+++

преди 5 години

Трудно ще е Гришо да повтори миналогодишната си победа в Синсинати, където участваха куп силни тенисисти, като Рафа Надал, А.Зверев, Доминик Тийм, Кевин Андерсон, Ник Кириос, Джон Иснер, дел Потро, Карен Хачанов и други. Който може по-добре да заповяда и да се класира по-добре от Гришо, вместо да пръска слюнки.

7

+++

преди 5 години

Успех на единственият ни силен тенисист, за чието име пише България. Който мрази България го оплюва, но какво да се прави, 80-те процента друго не могат....Трудна е задачата на нашия Гришо - сега има да губи много точки от миналата година, а и трудно ще се класира сред първите осем за финалния тутнир. Гришо има за там 1420 точки и изостава с 1400 точки от осмия Кевин Андерсон, който има 2820 точки. В крайна сметка само Гришо си имаме и всеки нормален българин му стиска палци да успее.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Федерер има повече мачове защото побеждава а Минчо от Асково няма мачове защото го БИЯТ като селски тъпан.Кое не е ясно тук??

5

Анонимен

преди 5 години

За Мришу миналата година ще остане най-щастливата и късметлийска година в целиятму мизерен животец.повечето майстори си бяха взели почивка или бяха контузени и така играч от втори ешалон на тура се докопа с много късмет до класирания които са немислими за неговите способности.НО ВСИЧКО СВЪРШИ!Майсторите са обратно в тура и Мришо поема към заслуженото забвение.П.П. Цинцинати ще защити когато магаре пропее рап.Големите се завърнаха и са гладни за точки.

4

Анонимен

преди 5 години

ДришУ няма никакъв шанс за Лондон и догодина започва с класиране извън топ 20.

3

Фенъ

преди 5 години

***!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Федерер на 40 години има повече мачове от 27 годишния Гришо този сезон.

1

Ветрувианския човек

преди 5 години

Тоя не си ли почина бе ?Баба ми така почина и от 5 години е на небето.