99

Анонимен

преди 5 години

До 97. Всеки труд е за уважение. Човек трудили се честно , давали качество на продукта. Е за уважение.Няма малко или много квалифициран труд. Той получава възнаграждение от продадената си услуга.Тези квалификации за труда бяха в соца. Според това какви и колко дебели книги е изчел някой. Взимаше и заплата. Така от горе надолу в съсловията. С ценз, титли, пагони, звезди,медали.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Нали не вземате турци и ро.ми на висококвалифицирана работа. По имената ги избирате, а не по компетенции.Точно за нискоквалифициран труд става въпрос- първо прочети пост 90 и тогава се меси в комуникацията между двама души.

97

Анонимен

преди 5 години

С високо квалифициран труд, хората се трудат по границата.Предпазват ни от бежанци, от болести, вражески самолети, кораби. Всеки според труда и възнаграждението.

96

Анонимен

преди 5 години

Ама ние сме много хоманни и не може да аим намъкнем веригата на врътка.

95

Анонимен

преди 5 години

94 - Хвалба с нискоквалифициран труд...Кой бил на полето, кой бил шивач, ковач ... Герои на работническата класа :) Да си жив и здрав, че ако не са балъците като тебе, ще трябва такива като мене да се блъскат.

94

Анонимен

преди 5 години

Ползвам шивашки услуги само българки в атилелиетата си.Такова качествено млеко пия с каймак фермера е българин.Направиха ми слънчев панел на покрива пак българин. Окосиха ми двора и свалиха две дебели дървета пак българин.

93

Анонимен

преди 5 години

До 94 В София в болниците турци и роми няма сестрите и по ниския персонал не са от турци.Ако има турци който работят то тези не са 100% турци а мешани с европеици. И такива мешани поевропейчени са много.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 90Щото турците са мързеливи, затова ви развиваха цялото селско стопанство и консервна промишленост преди '89година. Сега щото са мързеливи, затова са на норма в шивашките фирми на италиански, гръцки, френски инвеститори, в млекопреработвателните фирми, хлебарството и др. Върви в болниците в смесените райони и виж кой върши мръ.сната работа- мед. сестри и санитарки са турци и ро.ми. На вас все турците и ро.мите ви виновни.

91

Мда

преди 5 години

България се пречиства!

90

True

преди 5 години

То се вижда кой работи и кой-не.Повече индийци и турци по вестниците,отколкото българи.

89

Анонимен

преди 5 години

До 72 Българите са некадърни да си направят държава. Защото децата на тия некадърници от соца непускат кокала с началниците им от Москва. Пример Нинова, Йотова, Манолова, цели институции се държът от жени на синекурни длъжности и пречат.Да ли е БСП, ДПС,АТАКА, ГЕРБ,като и малки партии. Поставени от партиини активисти. Вгледаите се и ще разкриете в какво падение е държавата.

88

Анонимен

преди 5 години

Турците не са работливи. Те работят по 15 дни от времето на соца и в това е далаверата. И карат яваш яваш. По някой път и по бавно. Това е ориенталски манталитет, както и качество ЙОК.Запада вкара милярди зада ги цивилизова.Първите експерименти бяха шейсетте години с гастърбайтери в Германия, Италия, скандинавските страни.

87

Глупак

преди 5 години

Българският народ е бил кредец и такъв ще си остане. Взели са турската кръв, но не и турската работливост. Крадци и ***. Аааа и кючекчий. Всички Булгари са били образовани. Хахаа, а лидерът им неграмотен обирджия.

86

Валери

преди 5 години

Най-добре там да си останат.

85

Зико

преди 5 години

Нека работят за да почнат да приличат на хора. Арбайта ще ги оправи.

84

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш! Нашите работели. Но не са прости, не искат да работят за български изедници.

83

Анонимен

преди 5 години

Великолепна новина! Не мога да разбера, защо вече не им се казва ***, както са ги наричали нашите предци столетия, ама явно това е част от модерната политкоректност, която подменя идентичности. Та, *** работят - това е направо библейско чудо - да познаем ли дали получават социални помощи в бг, за тия чавета, които бачкат в Италия?

82

???

преди 5 години

Римлянин на полето е толкова невероятно ,колкото римлянин в книжарница , но щом италианците казват ,сигурно е така.

81

Анонимен

преди 5 години

А стига бе! РАБОТЕЛИ?!!!!Гледам и не вярвам!

80

Fallschirmspringer

преди 5 години

В обширната си публикация, изданието твърди, че ромчетата ни дори измествали в предпочитанията на местните земеделци досегашните селскостопански роби чернокожите африканци, защото били евтина работна ръка и били щастливи, когато им се плаща между 50 и 75 цента на час или петкратно по-малко отколкото на конкуренцията от горещия континент.Това може да се нарича евро-интеграция в действие,просто показват нагледно къде е мястото на източноевропейците в единна Европа,след Африка