18

1234567890

преди 5 години

...10, 12, може и повече....На ден ли?

17

С.Паси математикът

преди 5 години

10-12 ?!? Изпуснали сте три нули поне. Нищо работа, нали е нула.

16

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SS"....Чудно защо отхвърлят и Тжипси."---Ще ти отговоря: Защото на румънски ци ганин е "țigan". Те си държат на езика, а не като нашите да "обогатяват" българския с чуждици. А, за да не ме трият, ще започна да пиша ци ганин в коментарите на японски с кирилица. Знам как е ци ганин на японски. Сериозно!Хем звучи, хем не не го хваща "гумата". :)

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново.Така правят всички ромки независимо в коя европейска държава са родени.Не учат,започват да раждат веднага щом се добият с месечен цикъл още 12/13/14 годишни и така попадат във водовъртеж от които няма излизане.А и друго не им се работи.Малък процент са тези които наистина изкат да се измъкнат от ромския манталитет,учат,добиват професии,работят създават нормални семейства с по две деца и живеят с един мъж.

14

Анонимен

преди 5 години

Какъв ти месец, тази да не е била фолк певица. За да има рентабилност трябва на ден да минава такава бройка, иначе кой сутеньор ще я търпи.

13

Анонимен

преди 5 години

Че то има жени, които не са жрици и сменят над 10 - 12 мъже за месец.... После защо имало убийства.. Ами ще има........

12

Анонимен

преди 5 години

Работила години и имала 10-12 клиента +/-. *** тази е била много зле, освен, ако не го е карала на годишен абонамент.

11

Waffen SS

преди 5 години

До Анонимен//"(Между другото румънският парламент отхвърли изкуственото наименование на етноса, за да не се асоциира с името на държавата и възстанови истинското"Ама къде им отива европейското словоблудствие.Друго си е питието -ром.Чудно защо отхвърлят и Тжипси

10

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше да показват видеото! Ако беше само снимката, да повятва човек, че е румънка.От видеото ясно ЛИЧИ, че е РУМЪНСКА "РОМКА".(Между другото румънският парламент отхвърли изкуственото наименование на етноса, за да не се асоциира с името на държавата и възстанови истинското.)

9

Анонимен

преди 5 години

И какво и е специалното на тази? Та като нея са 90% от българките на запад ама за тях не пишете....

8

Анонимен

преди 5 години

Като наш Боко. Булката му - Борислава Йовчева, която не е никаква испанка, а и като знаем какъв полиглот е.. Къщата, която й е купил в Барселона за 1,5 млн. ЕВРО, охраната, която й е подсигурил и т.н., с чии пари? Като се оплаква, че заплатата му е по-малка от на Антон Хекимян?

7

до tedi

преди 5 години

Да говорил съм си с доста *** при това не особено хубави и скъпи.Повечето от тях изкарават на месец няколко хиляди 4-5-6 хиляди.При тва без да се напъват много-много не работейки всеки ден.Всичките гледаха с насмешка над идеята да зарежат бизнеса и да почнат нормална работа и тн.На тях тва им харесва.Така,че леко с драмите.И не не съм гледал на Силвио Берлускони как са му разбили зъбите.Знам че има към 20 милиарда евро и е дупе и *** с всякакъв вид мафия.Тия живи ли са разбивачите?

6

Анонимен

преди 5 години

Е кво лошо има?Поне е правила секс за неква достъпна сума.Иначе кво-ходи на училище,университет и после си отваря краката само срещу скъпа екскурзия платена от богат бос и пръстенче.Същата работа са само вдигат тарифата.При тия няма чувства.Всичко е калкулирано,измерено,претеглено и преценено дали има покупателна способност.95% от жените са така.Аз затва вярвам че когато пуснат на пазара андроидите тия женските биороботи ще имат трудни времена.

5

до айде стига лиготи

преди 5 години

Много знаеш при какви условия самата тя е отгледана и какво възпитание й е дадено, та да я съдиш! Нощна смяна, и после дневна - а тя от сън не се ли нуждае? Или е някаква зелена с пипала! Преди да осъдиш някого бъди сигурен, че ти самият си перфектен, в което много се съмнявам!

4

Анонимен

преди 5 години

Нека си кажем истината,тези жени са принудени да го правят,за да оцелеят и си изхранват семейството.Мизерията,липсата на добре платена работа,безотговорен баща на децата са главните причини.Пожелавам и да си намери един добър немец,да създаде семейство и прибере децата си,да намери щастието си!

3

Анонимен

преди 5 години

"Джулия не знае с колко мъже е правила секс"Може би е трябвало да усвои уменията "броене" и "писане". И можеше да знае.

2

айде стига лиготии

преди 5 години

10-12 мъже на ден вероятно. Какво я е тласнало ли - малко акъл, мързел и безотговорност. Трудно решение е да работиш във фабрика, на машина, на смени и когато си бил нощна да не спиш през деня, защото децата ти искат някой да им готви, да им помогне с домашните и да си говори с тях. Такива като нея не взимат трудно решение - тях ги е мързяло да учат, да се развиват като личности и да поемат отговорност. Те са избрали уж лесния път, ама не се е оказало така. ГЛУП-ачки.

1

Анонимен

преди 5 години

Е, с цели 10-12 клиента за тия "години" много ясно, че ще е бедна. С 2 пъти в годината бачкане само сериозни обирджии могат да изкарат.