9

Анонимен

преди 5 години

Нетаняху е мръснa cвиня

8

ПЕНКО

преди 5 години

С УГОВОРКАТА ,ЧЕ В ИЗРАЕЛ СА НАЙ-ОБИЧАНИТЕ МИ РОДНИНИ- ВИ СПОДЕЛЯМ : ЕВРЕИТЕ СА ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЗАСЛУЖАВАТ НАШАТА ЛЕПТА: /ЧАСТ ОТ ТОВА ,КОЕТО ИЗРАБОТВАМЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА -ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ;ХРАНА ,ДРЕХИ, ТОПЛИНА, ЖИЛИЩА -ДРУГОТО Е НАДСТРОЙКА !!!!! НО ПОНЕЖЕ ЕВРЕИТЕ ОТ САЩ ИСКАТ ЛИЧНОСТИТЕ НИ ЗА РОБИ-- АЗ СМЯТАМ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ -УНИЩОЖЕНИ БЕЗ ОСТАТЪК !!! НЕ СПОДЕЛЯМ ТОВА -ЗА ТВОРЦИТЕ ЕВРЕИ !

7

House M.D.

преди 5 години

Викторе, как ще стане това, като най-големите антисемити са точно евреите. Защото арабите, персите, палестинците и т.н. също са семити.

6

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми от евреи. На всякъде се врат все пари правят и все роби си търсят за малко пари да им робуват.

5

Атила

преди 5 години

Орбан е най-пекания турчин който познавам....

4

Ставри

преди 5 години

Радикалния ислям беше създаден с антиислямска цел.Мишената на радикалния ислям е исляма .Повечето радикални ислямисти дори не са *** и са със чужди паспорти и обучени в модерни бази ....

3

Анонимен

преди 5 години

Бойко така се прави! Наритваш юдеите в твоята държава, но ги четкаш в тяхната да правят каквото искат. Днес израел приемат закон че са еврейска държава, точно това в което обвиняват другите!!! Юдеите са най лицемерното и коварно нещо ходещо на два крака. Ние кога ще върнем закона за защита на държавата?

2

****

преди 5 години

Абе само тези евреи ли са били избивани,че да им се обръща толкова голямо внимание?Мине не мине време и все за този холокост говорят,а те в момента извършват същото срещу палестинците,а за дабса били избивани явно е имало защо.

1

Анонимна

преди 5 години

Уважавам тези двамата,защото имат позиция и казват ясно това което мислят.Такива управленци искаме!Не фурнаджийски лопати!