7

Пиер-Луиджи

преди 5 години

Александър Костадинов да не говори за спорт. Като отворим дискусия за корупцията сред съдиите и малодушието им ще може да се включи. Някакъв кренвиршкар обясни нещо за лудогорбахче. Така,безроднико, като говорим за футбол никой не иска да слуша за каузата. Не сте интересни. Не замърсявайте ефира,се казва още в съобщението.

6

Анонимен

преди 5 години

Крум ли ще ми говори за футболно хулигантсво?Тоя агресивен пичница, който налита и влиза в бой, ако някой го помоли да си спазва часа за наем на терен за футбол....баси жалката ирония

5

Анонимен

преди 5 години

Кука ми на ПУРА!

4

vlady

преди 5 години

Александър Костадинов въведе революционното правило за разрешена игра с ръка на голлинията - остана безмълвен при изчистена с ръка топка на мач Спартак Вн - Марек.

3

vlady

преди 5 години

Агресията трябва да бъде насочена към мерзавците с черни гащета, които опорочават играта. Бий съдията по главата, бий, бий, бий!!! Редно е наказанията на съдиите да се определят от фен клуба на ощетения отбор - примерно адекватно наказание е бой с чукове и метални тръби.

2

Съвпадение!?

преди 5 години

Не разбирам много от темата, но едно е видно за футбола ни: откакто перуките го овладяха, няма футбол в тази държава

1

Анонимен

преди 5 години

Навремето когато ни водеха на футболен мач, коментарите бяха единствено по адрес на самата игра. Сега са по адрес на съседа по място, по личностите на футболиста или съдията.