25

venix

преди 5 години

Отвратително! Станете вегани бе хора!

24

свинята

преди 5 години

всеки ден ям поне по кило свинско, правето го и вие, само така ще бъдете здрави!! не яще плодове и зеленчуци - това е отрова, пестициди, хербициди, фруктоза, все вредни неща. яжте прасчо и не мислете за климата, а за себе си, тук и сега, имате един живот!!

23

h

преди 5 години

сега ще ви обясня защо гнусната еврейска пропаганда иска да сме вегитарианци:най-големия производител и износител на соя е Китайнаи-големия производител и износител на пшеница и царевица за фураж е Русия сега ясно ли е защо месото стана изединпът толкова "не еколкогично"

22

до матряла по долу

преди 5 години

Кво се правите на по-глупави отколкото сте.Някакъв щял да избива дивите животни и дрън-дрън.Хората ви обясняват че пройзводството на месо е с много ниско КПД , защото животните не превръщат 100% от фуража в месо- затова ги държат неподвижни , да не хабят калории.Имате свободен достъп да инфо- отворете ютуба и вижте , че половината клипчета от фермите са цензурирани заради непоносимите кадри, ама на *** , дай му да муа мръвки и да бие жената , щот религията му го изисква

21

Анонимен

преди 5 години

за 50 години маймунопитеците на това кълбо се увеличиха двойно. който не вярва да провери - от 3.5 млрд през 1965 г., сега са над 7.

20

Един

преди 5 години

Радвам се, че като ям месо вредя на веганите. Ще продължавам да го правя.

19

бай Иван

преди 5 години

Статистиката на тия учени е най-*** умозаключение,което наскоро съм чел.Ако се водим по техните аритметики,следва да избием дивите животни,както и китовете,защото и те допринасят за метана.Да кримилизираме хората,които са ящни и с наднорменно тегло.Да изсечем горите,защото стават много горски пожари,които допринасят за парниковият ефект.

18

Край

преди 5 години

Намножаването на хора в Африка Азия и ЮАмерика заплашва света.

17

Анонимен

преди 5 години

много стара информация

16

Анонимен

преди 5 години

ми, последните 50 години това кълбо от 3.5 млрд, стана 7 и нагоре. та... яденето нема как. требе и храна брато. като станеме 14 милиарда, тогива ше го мислиме. - де храна, де петрол. е , може и по една ракия, чат пат.

15

Пак политика

преди 5 години

Грийнпийс са либ..расти, настроени срещу Тръмп.Като гледам, че 3-те най-големи компании са американски, не бих се очудил, ако нещо имат индиректна връзка до хора близки до Тръмп, та така може да ударят по Тръмп.Тук явно става дума за огромни пари.

14

Анонимен

преди 5 години

Добитъкът се нуждае от толкова много фураж, че не остава за веганите.

13

Анонимен

преди 5 години

По голяма глупост Не бях чел!-:)

12

Анонимен

преди 5 години

До Яж те А какво ще кажете за безконтролната популация на хомо сапиенс които се размножават като гризачи?

11

Анонимен

преди 5 години

веганите ще бъдат потресени - да избият кравите или да им изядат тревата

10

Яж те

преди 5 години

Товя е самата истина. Животните изяждат планетата и я замърсяват, а ние ядеме животните. За да порасне едно животно яде трева и отделя много *** и газове. За да се обработи месото и да се отгледа животното се хаби и много вода. А за да ядат животните се секат дърва и изчезват гори и какво излиза. Няма гори и вода и въздуха мирише на тор, а ние седим в л айната и ядем хамборгеви и казвам на детето:Яж тате, яж, че сега ти е паднало, защото и без това няма да има къде да живееш като аз умра:)

9

ПроСоТо

преди 5 години

"Цивилизацията" ни е обречена!...Нима все още не искате да го приемете?И знаете ли защо?..-Заради БЕЗУМНАТА ЛАКОМИЯ на "човеците"!..наследена от най-близкия им по ГЕН роднина-св_инята..

8

Анонимен

преди 5 години

"... установява неправителствената организация Global 2000."---Нали се сещате: НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ (НПО) Global 2000.НИКОЙ НЕ Й ПЛАЩА, нали? Много, ама много им вярваме. :)

7

Anonimen

преди 5 години

Хора, защо се възмущавате, сякаш не е вярно, че бързо увеличаващото се население ще потребява много повече ресурси и повече ще замърсява? Не важи за България, но наистина световната тенденция е тази

6

Анонимен

преди 5 години

Това са фактите, но явно на някои не им изнася.