69

Анонимен

преди 5 години

До Тръба:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Щастлива и не зле придружена!!!И ***, който се пени от злоба и завист!:)))

68

Анонимен

преди 5 години

Какво влагате в понятието "перспектива"."Иска - не иска"? Да живеят заедно? Значи не, защото се обичат и искат да се развиват заедно, а защото са си удобни по някакъв начин. Не, благодаря!Щом смятате, че има един, единствен модел, по който можете да "изчислите", кой е "перспективен", щастлив, че и да обявите резултата от вашия "титанов" мисловен труд за аксиома - пази Боже!

67

Анонимен

преди 5 години

беден.дребнав.нечистъплътен.звъни на майка си всеки ден..

66

Анонимен

преди 5 години

Аз се разведох защото бе прекалено идеален - пере, готви, чисти, кротък и мил! Направо излишна!

65

Waffen SS

преди 5 години

Мъжът без безперспектива ,ами е нужно много да го търсите ,просто вижте мен.Това ,че имам докторат в областта на електрониката или някога спортни успехи ,или пък добро възпитание е без значение.Но добре ,че случих на добра,умна жена,също инженер ,коректно-амбициозна,технически директор в голяма компания,грижовна ,чистофайница,както и дъщеря вървяща по нейните стъпки.Без тях двете ще закъсам като Марко на Косово поле.Само съм им тежест,а защо ме обичат, ми е загадка

64

Анонимен

преди 5 години

71 - Mухльo! По какво да го познаем!

63

БГ експерт

преди 5 години

Пустата Трейси! Все пак деликатна по британски дори когато те убива! Мъжът без перспектива!!! Ако бе българка просто щеше да каже - ***! По какво да го познаем!

62

ь

преди 5 години

Разбирам, не ви е лесно. Когато ние се женехме хората над 25 се брояха за стари ергени и моми и всички бяхме еднакво богати, та не се подозирахме чак толкова.

61

Анонимен

преди 5 години

Две колежки си споделят по тези въпроси. Едната:- Само ТОВА не стига....!Другата:- На мен пък само ТОВА ми е достатъчно! С другото се справям сама!

60

-

преди 5 години

До Бг.реалностМного се извинявам, но нали вие не се спряхте да повтаряте че само тия са перспективните, до 25?! Ти, например, какво точно разбираш под перспектива?

59

Бг.реалност

преди 5 години

Как да различим професионалната *** от финансовата вампира ?Проф.***.-плащаш,подаваш,прибираш и бягаш.Толкова.Фин.вамп. е обикновено от заможни семейства.Пряк наследник на мамините ***/врени номера фин.вампира започва с богати батковци и чичовци още от 13-14год.Голямото ошлайфване се случва в студ.год.Там опита и рутината се преплитат взаимно.На 25год.вампирата е готова да уреди живота си единствено и само с оная си работа просто защото друг начин генетично тя не познава.

58

Стела

преди 5 години

То един мъж рядко ще съчетава всички необходими екстри да ти бъде полезен! Този с когото ще подпишеш задължително трябва да ти осигури дом, сигурност, доходи, да решава битовите въпроси - да е домошар, да не е ревнив когато си имаш приятел!

57

Анонимен

преди 5 години

Ами то ако става дума, няма перспективна жена. Всичките висват, набръчкват се и започват да мърморят като свекърви за щяло и нещяло. В момента, в който зъната вече не сочат небесата всичко е свършило за тях, а това е някъде на 22 годишна възраст. За някои по - рано. За дребно...оките - по късно. Препоръчвам им повече консумация на колаген и витамин Ц за потдържане нивото на хоризонта поне. И за създаване на впечатления за перспективност:)))

56

Анонимен

преди 5 години

Че той сам трябва да си каже кое в себе си счита за недостатък! Крие ли, няма нужда да гадаеш повече! Бягай! Аз така правя и си стоя сам, а не съсипвам живота на жените

55

Анонимен

преди 5 години

Навремето някакъв мъдрец беше казал че жената е най добрия приятел на мъжа...след кучето и коня...и май е бил прав...

54

15

преди 5 години

До АнонименМоже би затова в тези държави раждаемостта е ниска. ТЯ ще се самоизхранва ли, или ще ражда и гледа деца.

53

Анонимен

преди 5 години

Усетиш ли, че една жена се интересува от това колко пари печелиш и имаш, бягай като дявол от тамян! Като иска пари, ще работи и ще си ги изкарва. Никъде не е казано, че мъжът трябва да ги осигурява. В нормалните държави (личен опит), ако една жена те харесва и т.н., тя ще го прави заради теб самия, а не заради това какви пари изкарваш и какво можеш да и осигуриш.

52

kreti

преди 5 години

Всеки мъж с пари и власт знае че когато бие шута на една к....ва , пред вратата му чака следващата , просто трябва да и отвори вратата. После той бил такъв той бил онакъв, те и рибите ги ловят с лъскава блесна все пак!

51

ь

преди 5 години

До Нещата са следнитеТова е когато мъжа търси детероден субект за неговия бульон от плувци. И тогава пак питаме, какво общо има с любовта.

50

socialen

преди 5 години

Члена на ПП ГЕРП.