7

Аз

преди 5 години

Не знам ама от както започнах да не се интересувам от зодиите всичко се нарежда идеално.

6

Справедливост

преди 5 години

Пфуууууу от човека зависи не от зодията!!!!!

5

близнак

преди 5 години

Не ви вярвам !!!

4

Библията

преди 5 години

ЙОАН 2:24 Bulgarian Bible 194024 Но Исус не им се доверяваше, защото познаваше всичките човеци,

3

Най-големият лъжец

преди 5 години

и мошеник, с когото ме е срещал животът, е "Водолей". Измамил е много хора по най-различни начини и въпреки че в повечето случаи е бил разобличаван, никога не се отказа от маниакалната си идея да забогатее и да направи живота си по-лек чрез лъжи и измами. На средна възраст е, но до ден днешен е бедняк с ниска заплата, поради мързела си.Живее със своите родители и със семейството на брат си, защото не може да си позволи да се отдели и все гледа да изкяри нещо и от тях чрез дребни шашми.

2

Анонимен

преди 5 години

Разказвайки "лични" неща, везните просто проверяват, колко струва отсрещната страна.Редовно си проверявах познатите, които смятах, че може да ми станат близки.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако някога излъжеш скорпион, това е защото прекалено много си пъха носа в твоите работи, личния ти живота, а също и професионалния-разбира, се всичко това е с цел един ден той да събере достатъчно информацяи, за да те злепостави във всяко отношение! Разбира се, че тогава ще го излъжеш! После било много чудно защо никой не иска да си споделя личните неща със скорпиона и защо бива "лъган"...