138

Анонимен

преди 5 години

До 15 години, тая страна няма да я има. Не защото ще ни завладее някой, а защото ще изоставим ВСИЧКО. Даже и президент няма да има. Нищо. Просото ще е територия с банда диви ***.

137

Анонимен

преди 5 години

Статията не ортазява действителноста.

136

Анонимен

преди 5 години

75 % от българите живеят бедно...............всички останали приказки са лъжи!!!

135

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 130 Има и читави пенсионери, дето не позволяваме да ни пълнят главите със сърпове и чукове. Опози ли сме се от чумата комунизъ.Да сме живи и здрави.

134

Анонимен

преди 5 години

Герб и Борисов спасиха България от фалит... Разбира се с помощта на разумните хора които ги избраха и подкрепят...

133

Анонимен

преди 5 години

Гербави промивки...

132

Анонимен

преди 5 години

Това става ясно от последните данни на социолозите от "24 Ф(Т)ренд".....

131

Глупости...

преди 5 години

Откъде регистрират положителни нагласи ?!Здравеопазването е ад. Образованието е под всякаква критика. Престъпността се вихри, всеки ден грабежи, убийства, масови побоища. Правосъдието е в полза на богатите и властимащите. Доходите са смешни, емиграцията се увеличава. Скандалите във властта са ежедневие...А социолозите са на хранилка...

130

Аман

преди 5 години

ПЛАТЕНО.

129

Анонимен

преди 5 години

До ТрябваТрябва една "Алтернатива за България" - в нея да влязат Минчо Христов, Стела Банкова и др. като тях.не е лошо да се съберат *** на едно място и да им се смеем на акъла

128

Анонимен

преди 5 години

при тези над 70 г. съотношението е 1:3 в полза на песимистите...Селянката от Крушовица им пълни главите със сърпове и чукове

127

Така е

преди 5 години

По скоро сме добре....Така е .Който не вярва да излезе на улицата , да влезе в хепермаркет или МОЛ, да отиде на море , или на границите с Гърция и Турция , да види какво чудо е .Няма я вече онази изстрадала , бедна и мизерна държава със заключени граници.

126

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 126 И аз казвам оставка ,да ОСТАНАТ.Ха , ха...!

125

Трябва

преди 5 години

Трябва една "Алтернатива за България" - в нея да влязат Минчо Христов, Стела Банкова и др. като тях.Това е изходът за БГ.Със всеки ден сега съществуващият политически елит - съсипва БГ.Я ми кажете как един шеф на *** си купува Бентли - народът трябваше с камъни да щурмува НС?Отвратителното е разни - картофаджии, свинаари, калинки, гинки - забогатяха от нищото.Да не говорим за бензинова, енергийна, търговска, лекарска, фармацевтична, строителни, общински мафии.Алтернатива за БГ.

124

Пенсионер

преди 5 години

Само Корделка иска предсрочни избори. Мерака да седне на мястото на Борисов е огромен. Е , и аз имам огромен мерак , ама с това ще си остана.

123

Анонимен

преди 5 години

"Продължаваме напред"-каза Кобрата и влезе в болницата след мача с Кличко....та и ние сме добре и продължаваме напред.

122

още по

преди 5 години

До оптимистИ аз съв оптимист за отиването.Все пак 10 години разлика..

121

оптимист

преди 5 години

Малко са намалили популярността на ББ за да дадат още малко живец на Госпожа Лъжа.Така или иначе позорното поколение си отива. За мен това е важно в изследването.

120

Радеф кажи си

преди 5 години

Още два дни и мандалото ще лопне.Радеф има да обяснява откъде взема фалшивите данни които ръси в обществото.От къде му ги подават или посто са плод на болното му въобръжение.Като гледам активността на тролетариата, съм оптимист че е здрав, но му подават злонамерена информация. Май ще се окаже че наистина е резидент на някои служби.

119

Анонимен

преди 5 години

Оставка, престъпници алчни!Вървете си докато още можете!