169

Само палячовци

преди 5 години

Симеонов,ти си най-големия наглец,подлизурко и нагаждач от всичките 240 маймуни дето ни управляват!Колко пъти вече се изказваш неуместно и после тичаш да се извиняваш!Като ти идва в повече си подавай оставката и се махай,че не мога да те търпя нагъл *** такъв!ВЪН НАГЛЕЦ ТАКЪВ!*** СМЕШЕН!

168

Гост

преди 5 години

Прав е Симеонов. Заради "добрите новини" се създаде истерия от простата бабичка, която заплашва всички ни. ПРАВ Е!

167

Анонимен

преди 5 години

И с кой друг ще се съобразявате ако не с народа, бе Симеонов?! И ти си същият измислен и продажен клоун, като всички останали политици!

166

Анонимен

преди 5 години

Тоя кои ли го слуша гледам никои

165

Demented

преди 5 години

Като не се управлява се махай от правителството. Винаги има изход...ама за постове и пари...

164

Ali

преди 5 години

Патриот ха ха

163

Оги

преди 5 години

Продажник

162

Анонимен

преди 5 години

Браво на номер 152 който и да е добре го каза.

161

Анонимен

преди 5 години

Тоя май се взе за Господ, да си ходи в пенсия,ще унищожи България,да се маха,изкуфял дядка.

160

Алооо

преди 5 години

Абе тоя в ред ли е? Все едно е опозиция. Ама ние да не сме безмозъчни!!!

159

До 165

преди 5 години

Добре говори, но нали е от управляващите? Не е ли малко шизофренно да ни говори, че държава така не се управлява. А той е част от управлението?!!

158

Пазител на галАктика

преди 5 години

Да на ... власт и му гледай сеира

157

Анонимен

преди 5 години

Масуд, Терез, козички, крава... Така не може да се упралвява.Ми то никой не те и кара ама се натискаш.Що ли?

156

камен

преди 5 години

Доста е директен , но е прав .

155

Мдаа не

преди 5 години

От уволнените трима били професионалисти?? Четвъртият кой е и какъв е бил?? Чий е??партия,квота. Значи като минимум 1/4 са седячи партийни хора. Султанка?? Замълча се и ря била профи...охранител. И ЦЦ профи ама в коя област??че и ББ. За 10 год да бе научил нещо я език я някои думи. Той- не..стига му Винету. Тоз 4+тият кой го назначи и защо.,пак ли Калинки-и Желевки? Бб вземи се засрами и махни. Махни ни се от главите

154

Iceblast88

преди 5 години

До 160Няма да се изумя ако се окаже, че с такава проста промяна сметките не позволят на пенсионери и деца документите да се вадят безплатно. Ако си загубил документите си, подаваш информация в полицията, те подават по електронен път заявка в системата и документите ти се изготвят без да трябва да киснеш по гишета и да се разправяш със сърдити лелки. За регистрационите табели - когато взимаш книжка ти се дава 1 номер. Като си купиш кола - дилъра или нотариуса подава информация на КАТ и толкова.

153

Iceblast88

преди 5 години

До 160Проблема не е в количеството ресурс, а в това, че е много разпилян. След като Зимбабве, дето политиците ни немогат да го намерят на картата има електронно правителство за какво си говорим.*** пример - личните документи - вместо да плащаме всеки месец заплати на стотици да не кажа хиляди лелки по гишета и да губим седмици време - електронна система. Автоматично подава данни на кой, кога му изтичат документите. Те се изготвят и пращат с наложен платеж. Кратко, евтино и времеспестяващо.

152

Анонимен

преди 5 години

До 158Браво! И аз така мисля.Казвай къде да гласувам за теб и да ги почваме :)И го казвам без капка ирония.

151

Iceblast88

преди 5 години

До 1567. Постоянни проверки с "таен клиент" на всички държавни инстанции.8. Един общ сървър с цялата информация и определени нива на достъп за всеки служител само до нужната му информация.9. Премахване на гишетата където е възможно (изцяло електронна система).Как ти звучи като за начало.Колкото до това за заразата. Държавните институции сами си го казаха, а не аз от къде е дошла заразата и как е влязла. Така, че пак топката си е при тях.

150

Iceblast88

преди 5 години

До 1561. Съкращаване на всички дублирани комисии, агенции и тн. 2. Разхвърляне на всички останали агенции и комисии където им е мястото (не в София)3. Заменяне на всички възможни места на държавните *** с електронна система (масово съкращаване на всички ненужни дейности и от там хора и разходи)4. С освободения ресурс вдигаш заплатите на останалите на работа5. Закон за персонална отговорност на държавния служител.6. Външен одит на работата на държавните служители на всеки 6 месеца.