69

Анонимен

преди 5 години

Е нгилизите се о.раха !

68

Ganio ot selo

преди 5 години

Ei u doma v klozeta na dvora mnogo novichok ei prodavam i zaem davam.Nasam narode

67

Анонимен

преди 5 години

тия глупости колко още ще ги дъвчете? онзи ден двама шегаджии се обадили на джонсън, оня се подвел и им казал истината че натиска щял продължи независимо дали има руска следа. ей тва е, кво има да тролите като е ясно. само си казвате че сте платени.

66

Анонимен

преди 5 години

DA MA NE MOETE AME FANETE S TEXNIKA ILI BEZ AAXAAX

65

Анонимен

преди 5 години

Руската нАука и техника отново изуми светът. Чадър убиец, чай убиец а сега и парфюм убиец. Как да не се гордеят русофилите с такава находчива и напреднала нация.

64

Анонимен

преди 5 години

AZ BE AZ FANETE ME

63

хора бдете

преди 5 години

руския тероризъм е по-опасен от ислямския! Путин терориста отдавна трябваше да бъде съден в Хага

62

Анонимен

преди 5 години

Кой отрови баща и дъщеря Скрипал? Руснаците!...Дрън, дрън ... - паредната "димка" от Мей, защото и се клати стола в Англия и на всяка цена трябва някак да отвлича вниманието

61

Морски

преди 5 години

Бойко Борисов мафио.та.

60

Анонимен

преди 5 години

Мръсното бельо на джуджето отдавна се вее на показ и вее почва да вони!

59

невероятно,но факт

преди 5 години

Със сигурност камерите са засекли човека с *** и червена петолъчка!Такива хора обикновено си забравят паспортите на мястото на престъплението!Понякога даже намират командировъчно и заповедта на шефа за ликвидиране на "обекта"!Трябва да си припомним и това,че английските камери хващат даже духовете!Аз лично не изключвам атентата да е дело на духът на Лаврентий Берия!

58

Анонимен

преди 5 години

Както и с брекзита, тази история още няколко години ще дава хляб на стотици анализатори, политици,следователи, журналисти и т.н. Благодатна тема за пишещото братство, винаги на разположение, когато няма нищо друго интересно, Путин е за риба, Тръмп е на почивка, Ким и той се е скатал някъде....изобщо скука.

57

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ГО Е ОТРОВИЛ. МНОГО ДОБРЕ СЕ ЗНАЕ : ЕДИН ОТ ТЕЗИ 10 ДУШИ КОИТО ТОЙ Е ПРЕДАЛ И СА БИЛИ В ЗАТВОРА ОКОЛО 10 ГОДИНИ. И ВИЕ АКО СТЕ БИЛИ В ЗАТВОРА ЕДВА ЛИ ЩЯХТЕ ДА МУ ПРОСТИТЕ

56

Анонимен

преди 5 години

Много *** народ, виждаме ги по черноморието, все пак кой би се къпал в тоалетна вода само защото алкохолът е евтин.

55

Анонимен

преди 5 години

Британците вече толкова се изложиха, че няма повече накъде, но продължават упорито! Доказателствата им са колкото доказателстата на американците за руската хакерска подкрепа за Тръмп при изборите, т.е. = 0!

54

WTF ?

преди 5 години

Да бе. Човекът на снимката са засекли камерите. Преминал е Ламанша, облечен в този костюм, зад волана на Жигули. От багажника на жигулито се подавал варел с надпис "Новичок". Вече има категорични доказателства.

53

Биг Дик

преди 5 години

Великобритания решава безизходицата от Brexit чрез малоумно насочване вниманието към външен враг Русия, новичок и така нататък.

52

AXE

преди 5 години

Да приемеме, че има лицево разпознаване. Англия е в челните редици по тая технология. Идва въпросът през летище ли е внесен препарата? От къде са пътували лицата, припознати като евентуални извършители. Има ли "карта" на тяхното пребиваване в Англия? И последно: Как се свързва "флакончето, скрепал и хорат от Еймсбъри????? Има ли там доказателство??? Натривки, елементарни пръстови отпечатъци, друго, а?:)

51

Анонимен

преди 5 години

Как пък не се усетихте вече колко жалко изглежда всичко покрай случая Скрипал. И колкото повече дълаете по него, толкова по-смешни ставате.Иначе по подразбиране руснаците са виновни за всички, от измирането на динозаврите, то лошото време днес....

50

Психодиспансер

преди 5 години

Много е забавно да гледаш как троловете си цъкат плюсове и минуси, а малкото неутрални и смислени коментари стоят девствени ;))))